Neris ties VILNIUMI.

Jo…prieš kelias dienas nupėdinau nuo Mindaugo tilto iki Valakampių – dafiga plūdininkų. Spiningistų nemačiau, bet matyt buvo ir jų, bo keli diedai užmatę kad einu movė šlaitu viršun lyg šiknosna inspirti

fedai, o tu nueik prie antakalnio, vazuoju pro tilta ir ziuriu i upe kokia o ant kranto gal 60VyrasVyras Apakęs ir spiningistai kiek imaciau meto ir su pludem ar donkem, ir turbut visiem p… ant draudimo Pavargęs

manau kad galim

gal kas ryt nori pazvejot?

ozkyne gaudot kas? ten prie tu salu reva nekujova, gal lasiakus smaugiat kas, ar salacius? ar dar kokia *pimp…*ene uzsiimat?

Tai jo… kuojas yra ir grazesniu vietu kur galima be bomzu pagaudyt Šypsena vakar vel buvau pasivaiksciot, tai per para dar bent 30cm vanduo nukrito ir kruva auksliu ant saulutes kaitinos, va tik nesigirdi kad kas kur koki ziobri pagautu, angstoka gal dar biski…

Siaip tai nzn kaip yra dabar (manau, aisku, dar kiek ankstoka), bet, pamenu, vienais metais - cia jau daugiau kaip pries penkis metus - esu ankstyva pavasari (berods buvo pati kovo pradzia ar kazkas) mates kaip Vilniaus centre prie Zaliojo tilto (toj pusej kur VCUP parduotuve yra) su pludine ant motyliaus buvo nerealiai traukiamos kuojos, postambiai sapalai, keleta kartu teko isvyst ir visai neblogu egzemplioriu ikirstu…

sėmės Drovus

Juokiasi juokdariai…sorry Drovus

jai siuo metu nemune ir nevezy pagauna…tai kuo neris prastesne jai dar vietas zinai…?

Nu jo, isivaizduoju tokia zukle, kai savaites pradzioje dar ledai Neryje ties Vilniumi plauke…

tik ką (prieš 20 min) buvau- srovė didelė plius vanduo kaip kondencovkė Nekaltas …ir Nery- baltos žuvies- tokiu laiku Kvankt?

Sveiki. Gal kas girdejo kaip reikalai Neryje? Ar kimba balta zuvis. Savaitgali bandysiu su dugnine pasedet.