nu cia ziurint kox kaimas,jei pas jus ten meshlas aplink voliojas,netvarkyta,neshluota,nevalyta blyn tai tada jau cia tikrai bjauru,bet pvz pas mano prosenele kaima visad shvaru ,nes mano mociute labai priziuri viska
Swallow rašė:
as irgi nejkencuiu kaimo, ten taip slykstu ir nesvaru visur, jokiu patogumu. savo tevus jau itikinai kad ten nevaziuosiu, tai jau 2 metus net neklausia ar vaziuosiu tiesiog isvaziuoja
Wawa neswaru tai tikrai!!! Ir dar kwapas nekoks Buna dar kad eini lauku ir imini i kokia “pica”
man labai patinka nuvaziuoti i kaima vasarai, bet neilgiau nei dienai, nes tuomet tikrai pasidaro gan nuobodu
visai smagu kaime su kaimieciais pasitusavoti
as irgi nejkencuiu kaimo, ten taip slykstu ir nesvaru visur, jokiu patogumu. savo tevus jau itikinai kad ten nevaziuosiu, tai jau 2 metus net neklausia ar vaziuosiu tiesiog isvaziuoja
as megstu kaima jis man atgaiva galiu kiauras dienas begioti vazinetis su dviraciais veluoti valgyti ir pan.
mano visos mociutes gyena miestuose,vet tik mano prosenele gyvena kaime…vat mano tevai ir megsta mane ten kokiam savaitgaliuj nusitempt…bet vasara as kaime nebunu…tik pavasary ir rudeny…man ten uzknisa bet siaip nepasakyciau kad as ten kankinuosi nes kartais ten buna linxma kai atvaziuoja mano labai labai faina puske ir dar du busbroliai…dar ten atvaziuoja vienas tox baxuriux(irgi pas savo prosenele)…tai siaip ten neblogai…na nzn jei tau nepatinka ar pas tavy ten ne faina tai net nzn ka patart
na as turiu kaima bet ten vaziuoju tik savo noru jei manes praso vaziuot ir as nenoriu tai sakau neeeee as lieku namie!ir nevaziuoju.o seip tai vaiuoju kai atvaziuoja gimines:puseseres,pusbroliai!tada buna ciki!!!
pritariu tau!
nekenciu kaimo
uzknisa jis mane…
nors ten ne kaimas o miestelis
bet vistiek
Kartais atitrūkti nuo viso kasdieniško gyvenimo, kur nors i gamtos prieglobstį, yra labai puiku
as tai kai neturiu kaimo, tai visai nieko kada kur gamtoj be civilizacijos pasedet bet ilgiau kazin ar istverciau…
Nekenciu nekenciu nekenciu!!! Ui kaip man ten nepatinka Wa ir wel tetis issiwezti sawaitgaliui nori! Ir jam neswarbu, kad as jau turiu planu su sawo draugu… Jam niekas nerupi, o as nenoriu trenktis 400km wien kad pamatyciau senelius… Nors juos ir labai myliu, bet kaimo nekenciu… Budama ten galiu isproteti! Ten nera zmoniu, nera parduotuwiu, nera ka weikti ! Waikstai is wieno kampo i kita ir daugiau nieko… Kaip isaiskinti teciui, kad waziuodama ten labai kankinuos? Gal jums irgi yra panasiai? O gal kas megstat buti kaime?