Negalejau neideti :)

sigiz jau matem Cha cha

Oba… linksmi pas jus mytai Apakęs. Gal reiks i kluba istot Nekaltas

Bet foto nerealus pasiekimas nieks nedrysta nieko daugiau det Cha cha Varyk ruta varyk Cha cha

agaga

aha, uztikrintai kopia link pirmos vietos tarp populiariausiu Cha cha Cha cha Cha cha

Su viena ranka pele laiko, su kita ranka apie sitas mergaites galvoja Juokiasi Juokiasi Juokiasi

matau merso zenkla Cha cha Juokiasi

saunuoles panos-foto populiarumu nurunget nuogales Juokiasi

o pas jus visi meetai tokie ?

Nu siaip rtai galima sakyt Jooo Cha cha

bet stringai ir subiniukas- tai Gerai Niam niam

radau ir veideli Cha cha juodoji_venera Gėlė Myliu

<Salas>Su viena ranka pele laiko, su kita ranka apie sitas mergaites galvoja >> cia tipo axujienos mergos? mano komentaras butu toks: merga neturi per kur saves isreikst, tai eina tiesiausiu keliu…

gavrosas> nu tu ir giliai kapstai…

Gavrosas: kai uzaugsi gal kitaip manysi Cha cha Cha cha Cha cha

jo gal ir man prades visokios belenkokios patikt… cia visiems tai labai fainos mergos. as savo komentara parasiau. mergos intelektas =0 o ir baisi kaip gyvenimas, kaip kitaip ishreikst save…!? smerkit mane, nes as ne prie chebros.

Opapa Girtas gerai kad ash ten nebuvau, nes mano sirdis per silpna tokiems vaizdeliams Sudužusi širdis

Gavrosas aciu uz pasisakyma, gerai kad cia visiems ant jo px Liežuvis Cha cha

Gavrosas: 1) Sia nuotrauka idejau as o ne mergos 2) Tu ten nebuvai tai negali spresti apie viso vakarelio nuotaika 3) Nepatinka neziurek 4) Ieskok namu seimininkes kitur 5) Uzis…k grabais 6) Susigalvok dar viena priezasti del ko tu cia visiskai nepataikei Cha cha

perziurejau daugiau nuotrauku, ou sh… cia dar ne pati kompromituociausia Cha cha