Tai gali atsakyt “Jokiai vienai nepriskiriu”.Ot problema. Tik nori pavaizduot,kokia esi nuostabi, neįrėminama, neapibūdinama.Nuayk čia: http://www.biteplius.lt/lt/2club.welcome/561-=(1474808050 tuoj pat apibūdins tave puikiąją
Ektremalų klubas tai yra,nors dalęėtų sausėdėt sporto klube.Jei jau yra tas ,tai neformalų tuo labiau reyk. I kas če blogo,kad susipjaus.Pjaunamasi ir dabar kartais,tik “Iki18”,a Muzikos klube dažniausia, i pašaliniai žmonės tūr tai matyt,i dą su sava sapalionėm “Kam išvis tie neformalai” lend
Giliai susimąsčiau. Čia tas klubas kur sėdi keletas ne pirmos jaunystės bongučių ir įsivaizduoja, kad visus labai nerealiai suvartinėja? Neįdomu man ką tokie žmonės gali pasakyt. Ektremalų klubas tai yra,nors dalęėtų sausėdėt sporto klube
Šito sakinio, ypač antros dalies, tai norėčiau lietuvių kalba. Ir kas čia gero, kad pjausis sulindę į vieną vietą? Tu galvoji neatiras tokių, kurie atbėgs į jūsų klubą srutų pilt? Optimistas, what more can i say.
Nelygu kas moderatorius bus
Tau irgi daug reiktų. Anatomijos pasimokyt, lietuvių kalbos pamokas aplankyt ir šiaip… Tai gal don’t tell me what to do and i won’t tell you where to go.
Moderatoriai turėtų atstovaut įvariom subkultūrom ir politinėm pažiūrom.O man reyk tik vieno-rast bobą,katra nėra vyšta su durnom pretenzijom
An lietuvių bendrinės dėjau,aš žemaitis, naudojų pietų žemaičių/smalkinę/vikoninę kalbą