Reikia daug pavargti,kad rasti kontaktus. Recka-visi mes mirtingi.Reik tau avies, tai zaprasta-padarysim.Net galiu instrukcija duot kaip ja supjaustyt-taporo nereikia. Pas mane viskas atreguliuota ir visi veza,kas avi,kas kiausinius,kas zuvi,kas velniai zino ka. Turgelyje stovet nera laiko ir brangu. Pasidarei grafika, isveziojai avis ir namo. Koldunus reik daryt ne Liutuko-pisduko,o paciam, paskiri puse dienos, susimali mesa,o dar geriau sukapoji, pipiriuko, lavruskes, -skinu nuo savo krumo jau, cebulki . Nu i ka, tesla paminkai su aparatu. Pridirbi tu pilemeniu ir uzsaldai. Va tau ir zapasai. Nuo Maksimines kulsies sliauka deciau.O mano kieme nedaro, protingesnis uz litwinus nekuriuos, kjurie sau ant galvos sika. Jus uzsicikline savo rate ir negalite pagalvot,kad buna ir kitaip, nes kazka pakeisti reik pirsta pajudinti. Paskutine ideja alu namie daryt, kad nepirkti kas papuola, ale kol kas urzgia. Zmones, sustokit ir atsigrezkit, dabar ne 1990 metai kai atidirbes 3 paras be miego uzdirbi atostogoms. Nieko jus neuzarsit,tik visokiems LEO pinigu ir sau ligu.
O iskur zinot, kad tas ukinyks neseria visokiais sudais savo kiauliu ir kalakutu ir netresia visokiu sudu pomidoru ir papriku? GD, patarimas tai geras (aisku puse dienos skirt koldunams - prabanga), bet nekaisiok cia visur “litvinu”, nes lietuviai toli grazu neatsilieka sioje srityje, vakaruose zymiai mazesnis procentas zmoniu patys augina ar ukininku ima. Va tau pavyzdys is Suomijos ar Svedijos - auga grybai palei nosi miskelyje naturalus, o niekas nerenka ju, paklausti net nustemba - “o kam, taigi parduotuveje yra grybu”. Tad visiskai neteisus (kaip daznai) esi isskirdamas lietuvius kaip daugiausiai priklausomus nuo prekybcentriu pasiulos. Kaip tik yra atvirksciai, lietuviai labiau “prie zagres” nei dauguma Europos.
cia dar gan neblogai soulmeitas valgo, yra darzoviu ir matos kad pats gamino. pamatytu ka as valgau tai dvirati turbut infarktas istiku . kol jaunas tai mano gyvenimo logika geriau 50 metu gyvent linksminantis, geriant alu, vodka, wiski, valgant kebabus, picas hotdogus, rukant, narkotines medziagas vartojant ir partinant iki ryto, negu kad gyvent 100 metu, varant po kaimus ir ieskant kur geresni agurka ar visciuka nutrest.
O geriausia tai yra kompromisas kazkur tarp tavo paminetu variantu. O uz tarciokavima tai riebus minusas
Pasiskaityk dviratuk Naujosios Eros komentara, gal suprasi savo debilizmo laipsni … milijonieriau, gerai gyveni :}
2 milijonierius: beveik teisingai, o kas, jei po 40 linksmo gyvenimo gyvensi dar kokį 20… bet jau horizontalioj padėty
Oi , batenkos, kada jus ten laukiniuose vakaruose buvote. Ten Vokietijoj viskas perkama tik is ukininku, net snapsas, pas juos galima,o tam kad zinot-reik prazonduot. Nueisi ten i ukininku turgeli, tai velniai zino ko nupirksi,as pas kiekviena esu buves ir apziurejes uki. Jei kas sake,kad pusdienis piulemeniam yra prabanga, tai man Akropolio laiko gaisatis yra prabanga.
wow tikejausi is dviracio bent pora akmenu i mano darza, bet matomai nieko negali atsikirst pries “50 good vs 100 bad”, vel jis apie savo vokieciu ukininkus ir kazkoki tai zondavima, ir kaip kur geriau “agurka ar visciuka nutrest”. patarimas sioks toks tau dvirati, kalbek lietuviskai, kad nors kiek minti tavo butu sekt galima, nes kai pradedi vartot “lietuviskus” zodzius, gan sunkoka suprast ar cia sarkazmas buvo, ar siaip tik mintis. biski nusivyliau tavim dvirati, galvojau tu vienas is tu kur stovi ties savo principais/idealais, ir bandys apgint savo gyvenimo buda svariais ir motyvuotais argumentais, bet kai paziurejau tu mazdaug vienas is tu kur “prie rusu buvo geriau”.
Ėda jis kasdien macdonaldo maistą, o apsimeta sveikuoliu…
Gerasdviratis, iskur pats busi kiles? Matos pati tvarte augino, nes tolerancijos 0…
As gimiau ir augu kaime 17 metu, vasara dirbu savam uky auginam absoliuciai viska: darzoves, vaisius, uogas, gyvulius… Ir tu manai, kad visa tai yra lengvai “uzauginama”? Ir kas is to, kad as kiekviena diena geriu namini piena, valgaus naminius kiausinius, naminius kumpius ir desras, obolius, braskes ir t.t.? Kodel man idomu tu nepateiki statisku tokiu saliu kaip JAV? Ten gi irgi ale “geros” desros, kumpiai ir t.t. tik va idomu, kad jie nutuke labai…
O Soulmeit maladec
DĖKOJU
pagarba kad daržovių nepagailėta
Ačiū.