Beje seduction jei toks kietas parodyk man muilines su 5 mpx kokia nors foto Labai bus man prie tos fotos kabinetis Beto kaip suprantu net nemates esi sio telefono jei sneki apie jo dydi tokias nesamones Vnz jei turesi foto tai mestelk linka i privata , mielai paziuresiu, o cia diskusijos nebematau prasmes test.
Ai dar man labai idomu ar jus visas foto ziurit taip kai sitas t.y. pasididine iki originalaus dydzio Beje jus kvailiai jei norit kad telefonas fotkintu kaip profesionalus fotikas Atsipeikekit viena syki. Jei jau pradedam lygint telefona su fotiku tai fotikas isvis atsilikelis jis juk negali nei skambint, nei internetu narsyt su juo negalima Zmones kurie cia isreiske nuomone kad foto kokybe gera manau nelygino su normaliu fotiku Ir is kur isvis atejo sitas idiotizmas lygint fotika su telefonu Visi kas atsiliepe kad foto gera , manau turejo omeny kad kaip telefonui tai tikra gera kokybe.
Mes tau sakom, kad n95 tiesiog *****a kokybe, o jei neturi kur kist babkiu, tai pasigydytum geriau jau.
Tave reiktu pagydyt , bet kazkaip gaila metyt $ ant nepagydomo
Taigi, tau vien tik kruvos $ tikrai neuzteks pasigydyti.