mulatai ar sviesus?kokie jums labiau patinka?

mulatai grazus Myliu

kaip kada kartais tie kartais kitiŠypsena

mulatai Niam niam

mulatai labaj labaj labaj grazus Niam niamNiam niamNiam niam
Bet jeigu zmogu myli, tai jis Tau pats graziausias, koks ten bebutu, mulatas ar baltasis Laimingas

kad butu nelabaj tamsus…Ne nes kas per duag tas nesvejka…Juokiasi tuox shiek tiek ideges…Drovus arba jau nuo gimimo tox…Flirtas iex… Niam niam~~~

mulatayMyliuŠirdis

Ir tie, ir tieGirtas Na mulataij gal kiek labiau, nes man labaj patinka idege kunaj…MyliuGirtasGirtasDrovus

ot mergichkoz shaunuolezGeraiTaip

tamsiukai liaaabai traukia…tokie pikantishki…dvelkia egzotika…mmm…Niam niam Myliu Apkabinimas

bet tiesa ir tai,jog jei zmoguti myli,tai jis tau ir shviesus ir tamsus bus be galo grazhusBučkisGirtas

DrovusMyliuApkabinimasŠirdis

TIKTAI baltos(white power) Taip

SnuFFisGeraiLabas

Cha cha Laimingas

multai Gerai

Man taij labaij patinka tamsaus gymio vaikinukaijMyliuGeraiTaip

mmm…tamsaus geemio wajkinukaj taj tikraj mmmmuhrrrrrrr…
beat ir mooso lietuwajchiaj neprasti Niam niam…shiajp gi wiskas nuo zhmogaus priklauso TaipCha chaLaimingas~~

uccello, shiap tu wisishkai teisiApkabinimasTaip

bet nesigilinkim per daug i jausmus,o shaltakraujishkai parashykim greita neapgalvota nuomoneCha chaJuokiasi

NekaltasKietas

neskajciau kajp kitiems,bet man labiau prie sirdies mulatajŠypsenabet deja,mes gyvenam lietuvoj…Žliumbia

mulatai arba tamsaus gymio… mmm… Niam niam Myliu rrrr… Cha cha Flirtas

labiau man tokie mulatai…tamsus vaikinukaiJuokiasiLiežuvisTaipFlirtas

Aisku eidama gatve demesi pirmiausia atkreipiu i tamsesnio gymio vaikinus…rudi plaukai ar juodi…tamsios gilios akys! Šypsena
bet siaip tai labiausiai priklauso nuo veido bruozu…nes ir swiesiaplaukis melynakis man gali but labai patrauklus! Mirkt

niu nemanau kad nuo to labai daug kas priklauso… Mirkt

ir tokie ir tokie. man patinka bendraujantys ir svelnusCha chaJuokiasi