mulatai ar sviesus?kokie jums labiau patinka?

ruda spalva yra negerai, todel man labiau patinka sviesus ;]]

man asmeniskai muletes tai nezinau per tamsios biski Cha cha o lietuves tai buna kaikurios per baltos t.y per sviesi oda. man seip labiau patinka idegusios arba tamsesnio gymio bet ne mulates Cha cha vat taip Juokiasi

negriukai…niam niam…the hotest boys in the world… Niam niam

Hm… tay neturi lb didelės reikšmės. Ne Bet mulatai. Myliu

nepatinka,nei angliukai,nei sureliai vidutinis tamsumas/sviesumas yra gerai

kaip kartais Nekaltas

nu man visi lb grazus buna…nesvabu ar jie tamsesnuio gymio ar shviesus…juk ir tamsiu negrashiu buna ir shviesiu Liežuvis~ nu tokia mano nuomone Nekaltas~

Man labiau patinka tamsaus gymio berniukai ir labai vertinu visas pastangas siekiant shito… Taip Flirtas

mulatai… Žvaigždė~

jei jau tureciau galimybe rinktis, tai dominuotu tamsus arba mulatai Niam niam Girtas

wow,kox mulatu fan club’as susidare chia Cha cha Cha chadzhiugu kad palaikot mano nuomone Labas Apkabinimas Žvaigždė Taip Girtas

Tamsus grazesni Liežuvis Flirtas nors nuo pacio Vyras priklauso…gali but sviesus,bet wistiek Myliu Mirkt

Apkabinimas UI POSITIVE tu teisi!! Labas Taipbet shiaip kartasi abi “veisles” s*u*c*k*s Baisu Kietas Cha cha Juokiasi Juokiasi Veee DrovussoRRRRRRRRyyyy jei ka ash kiaule truputely Ignoruoju Kiaulė Juokiasi Nekaltas Cha cha Alus Alus Alus Alus Alus Alus Alus

Man tai mulatai labew prie sirdies Taip Liežuvis Laimingas

aj visokie Nekaltas neturiu kazkokio nusistatymo kad vat man db patinka tik blondinai Mirkt Liežuvis

mulatai Niam niam

tamsaus gymio visai nieko Cha cha,bet mulatai… Girtas Gerai Gerai Gerai Flirtas Taip

tamsaus gymio Flirtas

sejp gal ir shviesaus gymio arciau sirdies Girtasdar zydraakiaj taj ishvis nice! Flirtas

nieko pries neturiu pries lietuvius Vyrasna zavus,grazus,simpatiski Myliubet na visokie italai,ispanai ir panasiai tai man tai ten isviso mirtis Myliu na juodi plukai Niam niam Myliu akis tokios rudos,sodrios,zavingos Flirtas,oda tokia uihhhhhhh… Myliuna buna ir isimciu bet daugelis labai grazus Niam niam Myliu