Mezgimas

Ką randu kitur esu sudėjus ir tikrai neslepiu Mirkt

aišku, sakau gal ką naujo esi… idėjų trukumas kažkoks Cha cha arba neišsirenku ką daryt Cha cha

del tu trintuku kietu, tai ju yra maximose, staciakampiai, spalvoti, su popieriuku ant soniuko, atrodo turetu lb geri but, o kai nusipirkau, ispakavau tai toks kietas ir nieko netrina Nekaltas
Jums turetu tikti Labas

Mezgimui neuztenka kietu-jie turi buti ne kieti,o patvarus,neplystantys,neluztantys-geriausia guminiai!!!Visi sitie jusu isvardinti yra 100 kartu isbandyti-jau nebetekau viltiesUžsispyręs
Zinot,vakar radau nebrangiai virbalus su vielele,tai bandysiu dabar naujoviskaiValio

Sveikos,
as kažkada mokykliniais laikais mezgiau servetele - didele 5 virbalais, kadangi trintukai man nepasiteisino, tai visas akis, kad nenuslinktu nuo virbalo apimdavau tokia plona elastinga gumele-tiesiog istempi ja, ir apimi per visas akis, kai ateina "naujas virbalas"-gumyte pakeli, numezgi viska, ir vel uzkabini, tik reikia itempti siula, tarp virbalu, kitaip tarpai gausis.

Cia idomus variantasNekaltas Viska isbandysimApkabinimas

As vel savo dainele… Gal kas zinote koki linka internete, turiu rasta, bet nemoku as megzti pagal ji. Nezinau, ka vienas ar kitas grafinis simbolis reiskia. Zinau, yra daug knygu apie mezgima, man kaip tik kazko panasaus ir reikia, kur kiekvienas simboliukas aprasytas, ir net parodyta kaip ti padaryti. Tik esu toli nuo tevynes, knygos sunkios, kas man ja atsius Liūdnas
Gal kas turit nuskanuotus lapus is mezgimo knygos? Buciau labai dekinga ApkabinimasLabasTaip

O tu čia pažiūrėk ,gal rasi Mirkt
http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.php?id=3300

o aš nusipirkau naujus virbalus su vielute, nes senieji susidėvėjo… tai tikras siaubas- vielos ir virbalo sujungimo vieta pastoviai kliūna…

Man būtent dėlto nepatinka virbalai su vielute Šypsena

turejau gerus virbalus, tai labai patogus buvo, bandysiu surast ir dabar geresnes kokybes… al brangesniu ieskot reiktu Cha chaNekaltas

O as niekada nesu su tokiais mezgusi.Tai dabar prisesiu ir isbandysiuJuokiasi

O sakykit,ar jus ka nors zinote apie toki mezgimo iranki-sakute atrodo vadinasi?Na tokia U formos.Kazkada paauglysteje buvau gavusi dovanu,o dabar niekur nerandu.Aisku Vilniuj ir Kaune neieskojau-vis cia patLiežuvisalangoj,Klaipedoj,Kretingoj.Gal tokiu daiktu jau neber visai?Nekaltas

Yra tokia tema siam forume, tuoj surasiu nuoroda Mirkt

esu bandzius, bet ant namuose gamintos. tinka ir virbalas sulenktas, o siaip kas ieskojo pirkti nelabai rado arba rado bet brangiai kainuoja ;] namuose siulau gaminti Mirkt

http://www.biteplius.lt/lt/2forum.editPost/0.505958.404.124-=(89598427

prasau Cha cha

O ka per viduri itaisai,kad nesilenktu?

gali kokia medine lentele ideti, is modilino galima pasidaryti Nekaltas

Gal kuri zinote, aisku, cia visos zino, bet gal galite man paaiskinti kaip megzti, toks grafinis simbolis rodykle i virsu. Dazniausiai buna rastuose, kur toks lapelis su kiaurarasciu. Buciau labai dekinga Drovus

Sumegzti trys akis Šypsena

Bet tada susiaures mezginys kiekviena syki sumezgant, o raste nera jokiu uzmetimu. Is gerosios puses? Vis tiek pabandysiu, aciu Labas