Pagaliau baigiau liemene! Oi, as tokia saunuole. Jei nebuciau paskaitinejusi zinuciu kazkurioj temoj, tai ir dabar dar kabetu tas mano mezginys kur nors. Bet paskaiciau, kad Joana jau baige (jei gerai pamenu pries 2 menesius …) savo liemene tai ir as susiemiau. Ir kaklas taip graziai gavosi
Dar ir nupaveiksluociau, bet kazko negaliu i kompa ikelt, neberanda kompiuteris irenginiu prijungtu
apatija, aš tau į šokėją panaši?! gal dar į baleriną?! kažkur turėjau adresą, bet dabar ant smūgio nerandu reik paieškot pasiklausti pramoginių šokių būreliuose Dileksoj kokioj…
būk gera, paklausk, būsiu dėkinga labai. jei kažką ten deda, tai gal paskays kur gauti, noriu suknelei vasarinei padaryt gudriau o pasiklaust neturiu ko.
Oi,aciu labai. Matot,kazkada labai daznai jas megsdavau.Na,kas jas yra mezges,ta zino sistema:5 virbalai,ju galai uzkemsami(su kazkuo).Tai vat,man cia ir problema-su kuo?Anksciau tokius rusiskus guminius(labai patvarius)trintukus naudodavau,bet dabar tokiu nebera pirkti,Ka jus darot?
Rasa, aš irgi trintukus naudojau… bet čia mezgimui gal nelabai bus patogu - kur nors važiuojant, ar šiaip kai reikia virbalus sudėlioti, tai as juos sukaišioju i tas kolbikes, kur būna gėlės (ypač orchidėjos) puokštėse sukaišiotos. Bet tos kolbos tokios gan nemažos - apie 10 cm ilgio ir koks 1 cm skersmens. Tai mezgimui nebus labai patogu…
Na as turiu viena minti,bet nezinau,kaip ja igyvendinti.Manau,kad man vietoj tu trintuku turetu tikti kamstukai nuo laidziamu vaistu.Na,kur anksciau budavo(nezinau ar juos medicinoj benaudoja).Budavo tokie vaistai mazuose buteliukuose,kuriu nereikia atidaryti,o i svirksta sutraukiami per gumini kamsteli idurus adata.Tai va,tie kamsteliai,manau,butu idealu,bet as nezinau,kur ju gauti-ar eit i ligonines ir prasyt?Tai vat,as taip pagalvojau,kad juk yra ir be manes kas mezga tas staltieseles,bet kaip!!!
Beje,dar noriu pasidalinti tokia idomia patirtimVakar savo 2m.sunui numezgiau vilnone kojine.Pradejau megst sestadieny(pries 3-4d.)Senai bebuvau mezgus,tai tiek laiko uzgaisau kol siaip ne taip nureguliavau,kiek tu akiu ant vieno virbalo uzdet,kad gautusi maza kojinyteNa,tai pradejau nuo 14 akiu,baigiau 8-iomJau pusiaukelej maniau mesti-ir buvau numetus.Bet as labai nemegstu nebaigtu ir svarbiausia neisaiskintu dalyku,tai ir vel paemiau pabandytiAisku,as ja numezgiau,bet jauciu teks biski perdaryt,nes galas gavosi siek tiek ilgokas
Rasa, su kojinem ir as vargau ilgai, mama nemoka,o as niekaip nepagavau kas yra tas uzkulnis ;]] bet dabar kai ismokau, tai labai savim didziuojuos
labai gera tema palietet, tas stalstieses, galvoju mamai sijona vasarini numegsti is plonu siulu, tai mastau ar netiktu nuziureti kokia tokios apvalios staltieses ideja? ka manot?
labi jau noriu tokio sijono gausiai susimetusio klostemis, kaip paskutinese statkeviciaus kolekcijose ;]