metal gear revengeance

hmmm, nu seip dar sunku lietuvio galvai is idejos ir pagarbos kurejui atiduoti 100lt i ora Cha cha ypac kai nemokamas guli panoseje…na bet tikrai yra produktu uz kuriuos verta moketi, arba palaukti kol bus nemokamai atiduodami kaip METRO 2033 Cha cha

Nu taip žinoma, kad iš esmės viskas dėl skurstančios šalies. Juk ir kontrabanda pas mus norma, tu kai kurių skaitomas vos ne debilu jei perki kurą statoile Cha chaUž ką verta mokėt kekvienam individualiai, skonio reikalas. Nereikia būt mažais vaikais ir norėt žaist iš kart išėjus žaidimui. Jei tai SP, tai gali palaukt mėnesį, kelis ar net metus, nenumirsi, kol atpigs. O už MP susimokėt ir iš karto negaila, gi nežaisi jo 10val, negi gaila 150lt už pvz. metus žaidimo? Tuo labiau pvz. ant PS3 yra servisas PS+ 160lt metam ir gauni tokius žaidimus kaip dead space 2, ME3, sleeping dogs ir daug kitų.

Zaidimu klubas cia, norite sneketi apie piratu nauda kitose srityse, yra kiti klubai Mirkt As esu daug kartu snekejas sia tema jums visiems. Piratavimo as neuzdrausiu, nes tai neimanoma, ir man giliai px ant to. Bet klubo taisykles yra taisykles ir pagarbos siektiek reikia tureti tam klubui, kuriame bendraujate. taigi, jei jau vagiate,malonekite tai daryti supratingai. ar sunku yra palaukti isleidimo datos ir tada plepeti? vagiate, netingekite pasidometi, kada yra isleidziamas zaidimas.

Suprantu vaikus, kurie nori būti patys krūčiausi kieme. Tada turi pačius naujausius žaidimus pereiti išleidimo dieną. Pakėlęs galvą vaikštai ir t.t. Bet suaugusiųjų pasaulis šiek tiek kitoks. Nevžinėsi juk pačiu naujausiu katik pasirodžiusios mašinos modeliu kekvieną mėnesį. Tas pats ir su žaidimais. Ir kušlius tiesą pasakė. Jei neišgali nepirk. Juk tai ne pirmo būtinumo prekė. O kai piratauji, tai vos ne tas pats kaip sėstum prie kilometrinio vaišių stalo. Visko suvalgyti negali, net išragauti nesugebėsi. O prie tokios gausos staigiai persivalgai. Na o žaidimą pirkti vieną kartą per mėnesį tikrai kurkas pigiau išeina negu turėti kokį žalinga įprotį ir t.t. Ir nebūtinai išleidimo dieną. Asmeniškai laukiu kokių nuolaidų ir žiūriu, ar man jo reikia, ar ne. Ir preorder dažnai daryti visai neapsimoka. Labai dažnai. Paskiau tą “išskirtinumą” po kelių mėnesių gauni už kelis svarus nusipirkti. Apgailėtina. Bet čia atskira tema.

Mesqis, speju ne lietuvoje gyveni? Cha cha jei taip, tai tokiu pamokslavimu cia nereik, ir manau puikiai supranti del ko Mirkt ar matei lietuvoje kokias nuolaidas zaidimam? Cha cha nebent po kokiu metu, kai lieka dvd lentynose guleti…esme kad cia forume apie piratavima nesnekam, o kaip yra is tikro ir del ko yra, visi puikiai zino, kaip ir priezasti kodel lietuvoje vis dar pirataujama, o uzsienyje tai daroma daug maziau…net ir suauges cia tikrai kas menesi nemokes tokios nelogiskos sumos, uz kuria gali sumoketi vos ne puse menesio komunaliniu mokesciu…

Šiaip jau pas visus yra internetas, internetinė banikininkystė, kortelės, taigi imi ir perki per internetą ir gauni normalias kainas Šypsena

nu bet kartais rankos neapsiverčia mokėt 200lt kur realiai yra 5h gameplaye’aus Ne

Tai tame ir esme, kad tos kainos yra nenormalios, nesvarbu ar tu per neta perki ar pardeje, deja vakarieciai nebepriskiria lietuvos prie rusijos ir kainas daro pagal save…nors kita vertus net jei ir po lita butu zaidimai, manau vistiek daug kas vogtu is idejos Cha cha

Tai pirk, kai bus 5 kartus pigiau ŠypsenaNu dėl rusijos, tai leituviai taip nuo jos atsiribot nori, bet šiuo atveju jau “deja”? Cha cha Šiaip logiška, kad ES šaly kainos eurais. Taip brangu aš nesiginčyju. Užsieny kainos nromalios, ypač PC žaidimų. Kiekvieną dieną vis kažkur akcija būna kokia ir šiaip kainos krenta gana greitai. Va pvz. amazon dealai šiuo metu: reddit.com/r/GameDeals/comments/190o9x/amazon_full_list_of_ steam_redeemable_games_and/Ir šiaip jum jau sakyta, kad pirataut nedraudžia čia niekas. Tik be skelbimosi ir demonstravimosi.

kas vercia pirkti uz tuos 200? Kas isvis vercia pirkti? Jomajo kas per mentalitetas. meukia kad brangus ***** yra irvistiek vagia ta brangu suda Cha chaD As sau prisiekiau gyvenime daugiau nepirkti EA produktu, ir net vogti nera noro. laukiu pakol nukris kainos iki tokios ribos, kai pusdykiai gaunasi. O belaukiant yra kruva kitu zaidimu is Steam, kur gauni juos irgi pusdykiai del nuolaidu. Cia jau tinginio ismislas yra, kad lietuvoje negalima zaidimu su nuolaida isigyti. Vien Steam su ta problema gerai susidorojo

Gyvenu Lietuvoj. Bet kodėl turiu čia pirkti žaidimus? Būna čia tų akcijų, bet kas kokius du metus. Vat neseniai Elektromarkte teko matyti 50% žaidimam. Bet vistiek kaikurie užsienyje pigiau. Pagrinde 99% perkuosi UK internetinėse parduotuvėse. Minusas kad reikia laukti. Ir tame nieko blogo nematau. Realiai turi kitą didelių išlaidų reikalaujantį “žaisliuka”. Ir tuo klausimu visi lietuviai rėkauja kad brangu, kad neapsimoka, iš kur tokios kainos ir panašiai. Visi nori kieme krūčiausi būti, bet jei neišgali, tai ko rėkauti? Ko stebėtis? Pasikartosiu, juk tai ne pirmo būtinumo prekė. Vat vaikui nueinu į pardę ir du pampersų pokus nuperku. 100Lt, ir viskas prašikimui. Ir turiu dėl to verkti? Viska galima įsigyti gerokai pasukus smegenis, bei pataupius. Vat tronox gerą išparduotuvę parodė. Per ją ir žaislų išparduotuvę dar vieną radau. Tikrai patrauklios kainos. Nereikia eiti į kažkokius Topo Centrus ir rėkauti, kad ten didelės kainos. Lietuvoj nebent Hardware apsimoka pirkti, bet ir to pagalvočiau du kart.

Tai rėkauja tie, kurie net nesidomėjo kainom, ir rėkauja, kad tik rėkaut, nes vistiek niekada negalvojo ir negalvoja pirkt Šypsena

hmmm, nu as nemegejas sneketi nepaziurejes, zinau as puikiai tas kainas, yra jos debiliskos ir faktas, o kad sedeti ir laukti arba ieskoti akciju tai cia blyn reik netureti ka veikti, norisi palosti, o cia dar lauksi menesi ar puse metu kol kazkas nupigs, nesamone ir tiek…dzin man aisku tas piratavimas, tiesiog sakau del ko taip daroma yra ir tiek…uzdirbu as manau nemazai palyginus lietuvos standartais, bet jei pirkciau visus zaidimus kuriuos losiu, tai net ir visos algos per menesi tam neuztektu, tad kur logika?nu arba laukti reik kol nupigs po velniai zino kiek laiko…zodziu yra kaip yra, pasirinkimo laisve, kas kaip moka, tas taip soka Cha cha

Sakai uždirbi padoriai bet neužtektų visos algos? Tai kiek tu žaidi? Cha cha Aš tai pvz. pažaist noriu daug žaidimų, turiu sąrašą susidaręs Cha cha Bet net turėdamas milijoną tiesiog fiziškai neįstengčiau Cha cha Ar pražaidžiu kažkur 50-60val į mėnesį, išskirtiniais atvejais gali būt ir daugiau. Ir tai aš skaitau daug, kiti ženkliai mažiau pražaidžia. Skiriu žaidimam gal ~100lt/mėn ir tai turiu jų per daug prisipirkęs, nei turiu laiko juos pažaist Cha chaO kainos ne debiliškos ir faktas Cha cha

kiek zaidziu?na tarkime kokie 4 zaidimai per menesi, jei paemus vidurki, nes buna viena menesi daugiau, viena maziau…ir ne seni dazniausiai, o nauji…tai kazkur 150-200lt uz vieneta, na tai sudejus gausi kazkur 800lt, per menesi…man tai butu prabanga…ir dar sarasa turiu, kuris deja vis ddideja, nes nespeju visko perlosti…NU GAL NE TAIP ISSIREISKIAU…ne algos uztektu, bet tokia liuto dali atideti niekaip neiseitu, zmona is namu ismestu po keliu menesiu Cha cha, vat jei iplaukos butu tarkime kokie 6 ar 7k per men, tada jo, snekeciau visai kitaip ir net nevesciau tokios diskusijos, bet dabar realybe kiek kitokia…hobis kuris kainuoja 1k per menesi yra per brangus bent jau man, ko pasekoje ir kainos yra per dideles, va tau ir faktas…ir toks faktas manau atsistoja skersai kelio 80% cia losianciu lietuvos zmoniu, kiti 10% losia kaip ir tu, skiria po 100lt per menesi, like 10% isvis nekreipia demesio i pinigus, ir jiem px ka pirkti, arba tevai nuperka…statistika cia mano, galima sakyti kad istraukiau is s.iknos, bet nemanau kad labai daug suklydau Šypsena del zaidimu valandu per menesi, na kol nepardaviau pc budavo kazkur 140 val per menesi (o taip, darbe irgi galima losti, bet i tai ieina ir mmo, kurio kas kasrta pirkti nereikia Cha cha) …as gi nesakau kad yra gerai piratauti ar dar kazka, tiesiog sakau kodel mano nuomone zmones tiap daro cia ir tiek Šypsena

Allure, is to didejancio saraso paziurek jo sarase zaidimus esancius ir poto nuejes i Steam paziurek uz kiek jie eina, tada vel pakalkuliuok kiek sumokesi uz tuos 4 zaidimus is tavo saraso galo. as cia neseniai kokius 10 zaidimu pirkau is steam, sumokejau viska sudejus 20svaru gal. kaip buvo mineta daug kartu niekas netrukdo palaukti nauju zaidimu nuolaidu, ir tuo metu zaisti senesnius, kuriuose norejai zaisti anksciau bet visdar neperzaidei Mirkt visi tie issisukinejimai, kad per brangu yra, yra tiesiog issisukinejimai. niekas niekada neverte pirkti day one release nei vieno Šypsena

nu tai taip, palaukus jie pinga arba isvis gauni uz dyka kartais Šypsena beda ta kad tas mano sarasas niekada iki galo nebuvo praeitas, tik dideja, o db kai pardaviau sav pc, tai manau isvis jis tik svajonese liks Liūdnas seip nesigincyju, kad palaukus gali viska susipirkti isvis papigiai, tiesiog isejus naujam zaidimui buna kad nesinori laukti, arba jis keliauja tik i sarasa, kur gal but ir nebus prazaistas nes pamirsi arba dar kas nors atsitiks…bent jau as sneka vedziau apie esamas kainas, ir kaip minejau nelabai turiu laiko gaudyti ir laukti akciju…bet seip pakisai idomia minti, reikes nueiti i steama rimtai ir susirinkti visus savo saraso zaidimus, pazeti kiek viska pirkus gautusi, jei kam bus idomu, papostinsiu Off topic temoje kiek gavosi is viso Šypsena kushliau nesinervink, as domejausi tik esamom kainom, kai iseina zaidimas, ir budavo tik - WTF…po to nebeziuredavau kiek jie nupige budavo Mirkt

Manau net užsieniečiai neperka tokiais kiekiais naujų žaidimų Cha cha Be to bent jau man tai net norint sunku atrast tiek būtų, nas per mėnesį tiek įdomių net neišeina Cha chaVisada pasižiūriu kas iš savo sąrašo pigiausia ir nėra problemos Šypsena Nu bet būna, kad ir negaliu laukt, tada tenka pirkt pilną kaina Cha cha Tiesa aš daugiausiai išleidžiu ant PS3 žaidimų, kuriuos galima parduot ir atgaut 50-100% sumokėtos sumos Cha cha Su retom išimtim, kai noriu žaidima pasilikt, nes bus žaidžiamas labai ilgai. Su PC jau bėda Cha cha Todėl neperku ką tik išėjusių.