ne kalciausias, bet durniausias ir ne tik del kabinejimosi prie visko bele pasigincyt, bet ir del savo silpnu nervu, del liguisto potraukio zalgiriui… ir t.t kitus zemint visada paprasciausia, ane kestuk?
TAI JO JO,JEI NEZINOT TAISYKLIU,CIA FAKTAS,GALEJOT NORS NESIGIRTo dabar taip iseis jus normalus ,ne brakusos,o kiti visi jau ka pagaus 10 lydeku ides ir ka brakusa,savo nuomones galit man nepirst apie mano sveikata ,as sveikas,va siulau jums patiesm isittirt jei neiznot taisykliu ir rejkaujat ir dar akis draskai,ner teisybe sir nebus,as jau nesikisiu daugiau,tegu irodo Dar321 eilini kart ,istrindamas mano siuos postus ,o jums nieko neskydamas
o apie potraukius geriau jau patylek,nes daugiau nei puse lietuvos serga uz kaskokia komanda,apart taves ir kitu nesveiku ligoniu zvejybai
mes rusijoj gaudek moliugeli blia ten taisykles kitokios pirma pats issiaiskink paskui rekauk
tai teisiskai kaip ir nei vienos lietuviskos menkes nesugavom, taip kad nieko LR ir nepazeidem…
Atsinesk pasa parodyt ketvirtadieni ,ok atvaziuosiu vien del to i meeta medziotojose ,parodyt kad apsimelaves ir ieskai dabar atmaskiu,vizu jei ka mums i rusija reik
ka cia pezat nesamones , ne ezere gaudot
menkiu su meskerele neisgaudysit
Zvojokit i sveikata per metus 2 kartus nuvaziuojat i jura - tai tikrai neisgaudysit menkiu kad ir po 100 kg pagausit
Va su tinklais kiek ju paima jus ,net neisivaizduojat ir vis tiek ju dar yra
Kalba aina apie tonas … ir dugiau
Tai pagal pono žodžius išeitų, kad aš dabar (sorry, t.y. po draudimo) nuvažiuoju pirmąkart upelaitin ir pagaunu 10-15 upėtakių bei anuos visus pasiimu, kadangi gyvenime pirmą, o gal ir poskutinį rozą nuvažiavau jų pažvejot…
to : dar321
Nepainiok Juros ir upelio .
nereik lyginti viska su upetakiais. ir isvis cia nereik ieskoti palyginimo!!! Tu moki uz zvejo bilieta 10 lt ir gali pagauti 7kg
o zvejai verslinikai moka nedaug daugiau ir gali pagauti tiek kiek jiem iseina -va tau ir palyginimas.
jei isleis istatyma kad gali pagauti 5 pugzlius per diena , tai tu sauksi ant tu kurie pagavo po 6
Niekad nesutiksiu su tokiom normom juroje , gali vadinti mane brakusa ar mesininku man vis tiek. As turiu savo isitikinimus .
ir viliuosi kad i valdzia ateis kada nors rimti zmones , kurie rimtai perziures ir pakeis tuos kvailus skaicius. Apie normas geluose vandenyse as sutinku jos mano manymu teisingos , bet juroje …