LIŪTUKAI 6 dublis. Nekrofilų pašnekesiai

tei kad nieko Liežuvis

ziema…gerisGirtas

labanaktMiegantis

labos Labas

baigsis tas floodas temoje vieną kartą, ar ne? PiktasKanda

žinau žinau, priekabiavimu LiežuvisJuokiasi

Mielas vilnieti,

sukuriau sia daina Tau - nes tikiu Tavimi !

Naujos mano dainos "As tikiu tavimi, vilnieti" gali pasiklausyti cia:

http://vilnius.lsdp.lt/documents/ALGIRDAS_PALECKIS_-_VILNIETI.mp3

Algirdas Paleckis

Nenoriu į Vilnių Juokiasi

a kodel blogai Vln? gyvename sau ir kai is Mašinakamsciu pagaliau istrukstame net ir dziaugiames, kad Vln gyvename Cha cha

ir is kur gali zinot tokius dalykus?Klasta
vel Tavo aiskiaregyste pasakeCha cha

jau girdėjau BaisusCha cha
man Vilnius labiausiai mielas dėl to, jog jame nemažai teatrų, ŠMC, vyksta “kino pavasaris” ir kiti geri dalykai Laimingas

iš kamščių neištrūkstame NePiktas

įsidėmėk vieną kartą ir visiems laikams: ragana yra ragana NekaltasAngelas

Nu pritariu. Renginių gausa tai tikrai yra didelis pliusas. O iš Kauno neretai tingiu atvažiuot jei reikia po to lėkt atgal. Jei būtų galimybė gyvent Naujamiestyje, Žvėryne, Antakalnyje ar Užupyje, gal ir susigundyčiau Cha cha

mano atmintis labai trumpa(kai as to noriuKlastaVelniūkštis)Cha cha

man tiktų ir kiti rajonai, išskyrus stoties ir Naujininkus (teko nuomotis ten kažkada, bet po mėnesio pabėgau) Šypsena
o jei renginys tikrai geras, valanda kelio yra niekingai mažai Laimingas

žmonėms su trumpa atmintimi, gal ir lengviau gyventi, bet pasitikėjimo jie man nekelia Liežuvis

ir is kur tas poziuris apie zmones su trumpa atmintim?

Man netiktų, nes kituose rajonuose gyvendamas nejausčiau skirtumo, ar Vilniuje ar Kaune Šypsena Aišku, kad valanda nedaug. Nu valanda ir 15 min., nes greitis dabar beveik visame kelyje 90 Cha cha O kažkur tarp stoties ir Aušros vartų gyvent gal būtų savotiškai įdomu irgi… Teko kokią savaitę apsistot Pylimo g. netoli McDonaldo ir dar keletą dienų prie Vėtros stadiono (anksčiau Lokomotyvo vadinosi) - įdomi patirtis, nepasakyčiau, kad blogai buvo.

jei manai, kad mane kažkas toks (tokia) įskaudino ar nuvylė, taip taip nėra Ne
čia kaip ir su pedofilais pvz., nebūtina su jais susidurti, kad susiformuotų tam tikras požiūris Šypsena

bet tikriausiai kai žinai, kad gyveni kažkur laikinai, požiūris skiriasi, negu jei gyventum nuolat Šypsena Išbandyti ir paragauti smagu labai daug dalykų, bet kai kurių daryti nesinori netgi antrą kartą, ne tik nuolat Šypsena