Lietuvos krepšinio rinktinė

Aš tai vertinu kaip 3-4 pagal jo dabartinį vertinimą rinkoje. Neturim daug žaidėjų dar praeitame sezone, kad ir epizodiškai žaidusių nba. Turbūt būtų ir šiemet likęs, jei ne kinų milijonai.

Nelabai pamenu, apart 3-4 varzybu suzibejimo per Kazlausko visa era. O sansu buvo. Kavaliaucko lygio atsarginis.

Aisku, jeigu but buves, tai Butkeviciu gal butu ir isstumes.

TAU ATRODO, kad jis BUTU. Cia sudekim akcentus. Dabar paziurim statistika is cempionatu, kur DMO dalyvavo ir pamatysim, ar jis buvo 3-4 zaidejas rinktinej ir ar jo taip verkiant reikejo.
Jus tikrai norit kalbet apie hipotetinius scenarijus, kai yra skaiciai ir rinktines senbuvio patvirtinimas (kurio niekas neuzgincijo, tai reiskia pritaria), kad DMO kele aistras rinktinej?

jau nekalbant apie dmo nx jis pasijame tris sf o ne 4 aukstaKvankt?aisku gebenui dar dahuja zoles apsikt iki taps geras bet vaziuot i cempa su trim dideleis yra biski dahuja nesamoneNustebęs

Na, jeigu Pablo susivels siam cempionate, tai dar gal isvysime DMO rinktinej.

Diskutuosim lygiai tiek kiek norėsim.
Turim du aukštaūgius ir veteraną Jankūną, tai mums nereikia trečio rimto? Tuo labiau, gal tik Grigonis rinktinėje gali pasiimt kamuolį prie trajako ir padaryti taškus. Motiejūnas potencialiai galėjo būti antras toks, tai mums toks žaidėjas nėra verkiant reikalingas?
Mano nuomone jis būtų minimum 3-4 žaidėjas rinktinėje, bet daugumai tautos atrodo, kad dėl kažkokio mistinio charakterio jo nereikia.

Ilgai jus apie ta DMO diskutuosit? Suprasciau jeigu jis gynejas, tai tokio lygio zaidejas rinktinej butu verkiant reikalingas, bet dabar tai nematau dideliu nuostoliu.

As taip primeciau kad DMo toks biski lovelasas, kiek ten mergu skundes kad suvilioja jas i jav ir praspyre Cha cha tai sakau gal atvykes i rinktines biski praejo pro kazka Cha cha

Taigi diplomatiskai Kalnas sake :

"-– Per mano karjerą rinktinėje, nuo 2006-ųjų, buvo gal tik keletas aštresnių charakterių. Pavyzdžiui, Linas Kleiza ir Jonas Mačiulis turi aštresnį charakterį. Mano žmona pasakytų, kad aš irgi ne dovanėlė (šypsosi.). Bet čia natūralu – kiekvienas žmogus turi savų niuansų. Bet su didžiausia pagarba jiems galiu pasakyti, kad tiek Linas, tiek Mačiulis niekada nestatydavo asmeninių interesų aukščiau komandos. Viskas būdavo vietoje ir laiku – nebuvo kažkokios peržengtos ribos."

tai Adomaitis ir susitvarke, parode skurliui jo vieta Gerai komandos kapitono palaikyma irgi turi tai viskas ok.

Nu aišku, ko iš Adomaičio tikėtis kažkio sudėtingų schemu. Kaip Šeškus netrukdys vyrams žaist

Tai akivaizdu, kad buvo kažkoks konfliktas, bet kaip jau rašiau turėjom nemažai probeminio charakterio žaidėjų, bet kiti treneriai kažkaip susitvarkydavo.

Principe taip, ar tu matei ryte kažkokius derinius? Derinys bus įmesk kamuolį JV arba DS. Jei varžovai spaudžiasi atmesk prie trajako.

O tai ka dabar rinktine be derinių žais?

Jau nebe paslaptis, kad prieš 2017-ųjų Europos čempionatą rinktinėje turėjome susirinkimą. Kaip kapitonas, turėjau Donatui priekaištų. - M.Kalnietis

Neapsimetinek slanga nieks viesai neivardino kas per kaprizai, faktas yra, kad jie yra.

Milui atsiskleisti reikia derinių, reikia visos komandos darbo. Rinktinėje nėra tiek laiko sustyguoti žaidimui, kaip kad Žalgiryje, o ir treneris vargu ar sugebėtų išnaudoti.

kokiais kaprizais? Nekaltas

Be abejonės vienas pavojingiausių eurolygos snaiperių. Nei viena komanda nedrįsta nuo jo rizikuoti, nuostabiai skaito varžovų gynybos sistemas ir jį atitinkamai panaudojant įisivaizduokit ant kiek daugiau erdves gautu JV ir Sabas, O dabar rinktinėj netrim nei vieno ant kurio daug maž negalima rizikuoti.

Rokelis gali įmesti, bet tikrai ne tokio kalibro snaiperis kaip Milas

Tai gi plia ta ir parasiau kad priesinga- su Ilgu sufeilino treneris (netikejes kad jam koja skauda) - todel treneris(-iai) ir kviesdavo. Cia sufeilino dmo su savo kaprizais- tai tegu paC ant keliu ir puola.

Man tai Milo labiausiai truksta, Rokeliu nepasitikiu pakolkas.