Lietuvos krepšinio rinktinė

Na, kas ten sake, kad reiks uzdengti ju lyderius, tai tikrai reiks pasistengt, nes per paskutinius du macus praleidziam vid. beveik 100tsk.

Bet as kazkaip busiu prie optimistu Nekaltas Jauciu, kad laimesim 83:72 Kietas

Sakai galima ir blogiau?Šypsena Man atrodo, kad mums elementariai gali neužtekti jėgų. Aišku, meladoniumas gali išgelbėti Šypsena

jei px rungtynes buvo tai nx zaide 8 ir kalnas 40 min laksteNekaltas

kam jus ziurit i paskutines 2 rungtynes tai bbz, musu rinktinei jos nieko nereiske, visur velavo, nepersistenge, jokio judejimu, agresyvumo, kovingumo ir t.t.t.t netikiu, kad 3 rungtynes is eiles taip zaisime!

Norisi tikėti, kad lietuviai laimės, bet kaip prisimeni tuos -50 taškų,tai baisu pagalvot jei australai pagaus bangą. Šita rinktinė nelabai turi kovotojų charakterio, kai atsilieka iš kart panika matosi, o tada nėra kam taškų gamint apart Kalno.

Ausee go!

-17 buvo Miegantis

Kavaliauskas zaidzia vid 7 min,ka dar papasakosi troli?

yra 2 32= zaidejai, is kuriu 1 Javtokas gilus atsarginis

tai cia galima prikibti,bet come on kavaliauskui 32 Rugseji,seibuciui,maciuliui ir ten uz poros menesiu…cia panasiai,kaip ryt gimtadienis 32,ir sakyti ne man ne 32,man 31

Mačiulis 31, Seibutis 31, Kavaliauskas 31.

Tamstos žiniai, 31 nėra 32+.

maciulis,seibutis,kavaliauskas,jankunas ir t.t.

cia kuri ta didzioji dalis 32+ metu?

prognoze kokiais 28 taskais prastesnes nei bukmekeriu yra realizmas? Juokiasi

sunku aisku,didzioji dalis zaideju jau 32+ metu, sunku jiem istempti visas rungtynes…kas mates su kroatais,kai po 1 kelinio veteranai gavo pompa ir baigesi zaidimas…

seip labiau realistas nei pesimistasNekaltas
aisku duok dieve kad klysciau del -30Ufff

Laimėsime +15, po to Kroatus nusiųsime kovoti dėl bronzos, šiaip šiandien tik prasideda krepšinis, o krepšinį Kazlauskas žaisti mokaGerai

https://www.youtube.com/watch?v=-IJawp4JACQ

svarbiausia, kad australai neuzgriutu musu kaip uraganas. Taip buvo per praeita WC. Letinti tempa, didinti rotacija, gynyboje arti 110 %, mustis kaip per regbi. Tada gal ir pasiseksLinksmybės

sunku Tau turėtų būti gyvenime - visur tik juoda spalva aplink BlogaiPavargęs

kaip semsim ant kokiu 30 PavargęsDrovus