Tai ką, baigėm olimpinį ciklą, kuris nebuvo blogas išskyrus pati pabaiga. Kazlauskas lyg ir minėjo, kad dirbs tik šį ciklą. Kaip manot? Reik naujo trenerio ar prašyt Kazlą likt?
Kazin kas keis Kazlauska? Jis jau savo padare ir nebutu protinga likt jam rinktinej. Dėčiau pliusą už Šarą. Dar yra Kurtinys. Tai tubut iš jų ir rinksis. Beda būtų Krapas, nes jo komanda zaistu Kazlo zaidimą. O Kazlo zaidimas sykart atrode pasenęs, truko ivairiapusiskumo, beto visas grajus pastatytas ant keliu zaideju.Permainu jau reikia, sutiks manau daugelis.
Nesistenge pries ispanus visai, o pries kroatus greiciausiai primete ai px nieko tokio jei ir pralos. Pries australus tik siaip geda tiek isimti. Bet nusipelne.
jei moki laimet moket ir pralaimet, nereik cia depresuot ir venas pjaustytis. idomu kame beda buvo, kodel nebuvo gynybas anksciau ji budavo, zaidejai lyg ir tie patys, kazkas po rungtyniu su ispanais atsitiko ka ir pats Kazlauskas pasake
na jo,kai pagalvoji Kariniauskas,Grigonis Zalgiriui netinka,o stai rinktinei tiko.Nekazka su musu rinktine,bet turime ta ka turime.Siaip valstybe uz 1-8 vietas skiria premijas.Manau butu teisinga jei vyrai ta premiju fonda skirtu kokiems vaiku namams,nu neverti jie siemet premijos.Aisku vieta astuntuke Olimpinese pasiekimas nemenkas,bet ziurint i zaidima,tai kyla klausimas ar mes isviso buvome verti tos vietos,manau tikrai buvo kurie butu zenkliai geriau pasirode.Senai nebuvome taip dauzomi tokio rango varzybuose.Nieko,gyvenimas nestovi vietoje,reikia laukti ir tiketis
Per anksti pagalvojom, kad užaugom- mano žmonos žodžiai Ir ji teisi… Esu labai rimtas sirgalius, bet tolimesnių varžybų nežiūrėsiu… Nors Europos čempionatuose važiavau ir į varžybas Lietuvoje kai vyko, Latvijoje, bet man per skaudus šis pralaimėjimas…
manau pamoka gera gavo ateiciai,kad nezaisti draugisku su visiskais lavonais ir poto po visokiu Olandu,dar ten akzkokiu grybu varzovu,nuspresti ka imti i rinktine…poto tokie kaip Juskeviciai ir karinauskai ir dar keletas nesusipratimu ir patenka i rinktine
Blogiausia yra tas, kad mūsų jaunimėlis labai skystas ir be charakterio, be mastymo, be kiaušų, aš nesuprantu kaip būdamas krepšininku bijotai kamuolio, metų metus ta pati problema, čia kažkur yra giliau problema, nei rinktinei.
Ziauriausia kai pagalvoji kaip rinktine atrode per pasiruosima ir kaip viskas atrode per paskutines kelias varzybas. Nera kazko cia asmeniskai kaltinti bei sudais pilti kai visas internetas ir taip lietuvisku stiliumi prades krauti fekaliju pilnus vezimus. Yra kaip yra. Liudniausia kad is anksto iskelti Kariniauskas, Juskevicius, Grigonis, kurie gerai atrode per pasiruosima, per olimpiada sedejo apsisike. Visi pries metus kritikavo Luka kaip nepasiteisinusi, bet po metu su kitais galvosi praktiskai tas pats.
juokdari, kad tu jau po pirmu dragisku rungtyniu su lkl lygio komandom giedojai,kad daugiau nelaimesim tai cia ziniasklaida Lietuva iskele po draugisku rungtyniu su bulgarais?
man tai totaliai pofig ar serbai, ar kroatai. LT iškrito, dabar jau už gražų krepšinį. Bet rio būklė pablogėja (suaktyvėja) kai serbia ką nors laimi, tai tik dėl jo sveikatos rūpinuosi
rausiesi toliau
Nu sulošė 2 kėlinius iš 20, čia ir kiniečiams ar kitiem čiurkom gali pasitaikyti, tai tik tie mūsų krepšinio egzpertai ir reiškėsi, kad jau čia bl auksas mūsų, o realybėje tik tuos du kėlinius ir sužaidė šią vasarą. Nori pastumti, turi progą gerą Bet palauk dar, ar nereikės pačiam verkti jei serbai gaus nuo kroatų?