gal praustis tau dazniau reiketu
nusipirk suni ir medum pasitepk palaizis tau kaip reikiant
tai normalus bachuras jei nelaizo,o tos kur giriasi kad laizo tai bliamba vaflistu pasigavusios.
gal tave sutre i bezdala dar uz…
paskaiciau jusu terliones ir pamaciau kad cia puse skylėlaiziu cha cha cha lopai kas laizo dziundzes…gaidziai aikit geriau parduotuven silkiu nusipirkt
is kur tu zinai?
Pžiūrėk gal dziundzė surudyjus-bachuras bijo liežuvį susibraižyt.
e tu wafliste biski normaliai apsiciulpus ir dar lenda i waizda!!wistiek man tokios geros nieko nepadarysi wisokiu reikia!!!
ATENTION rašė:
grazhi rašė:
inetukas rašė:
visos girias kad joms laizo, o maniskis man niekada. atseit negerai cia. gal atsirastu norinciu man padet?as siaip niekada savo vaikino neprasiau,bet jis tai daro, nes as irgi ji patenkinu oraliniu budu. taigi abipusis pasitenkinimas. o kai laizo yra is tikruju faina, tu jo paprasyk ir jei tave myli tai tikrai ir padarys tai.
e tu wafliste biski normaliai apsiciulpus ir dar lenda i waizda!!wistiek man tokios geros nieko nepadarysi wisokiu reikia!!!
pavarai oral.sex tavo nuomone zema/slykstu, bet tau patinka,kai tau nuciulpia. absurdas
haubicas rašė:
milijonas1 rašė:
nusipirk suni ir medum pasitepk palaizis tau kaip reikiantis kur tu zinai?
Jis jau patyres!
^DMX^ rašė:
sunku!
todel kad nelaizo!!!
Jaunutis rašė:
haubicas rašė:
milijonas1 rašė:
nusipirk suni ir medum pasitepk palaizis tau kaip reikiantis kur tu zinai?
Jis jau patyres!
galima apseit ir be to.Tik nesileisk zeminamajei tu jam tai ir jis tau. O jei nesutiks tai pasiusk na*ui!
inetukas rašė:
visos girias kad joms laizo, o maniskis man niekada. atseit negerai cia. gal atsirastu norinciu man padet?
Nu ka as tau galiu patarti - pabarstyk ten druskos ir duok karviai ar arkliui - vat jie tau ir palaizys.
inetukas> galbut jis yra konservatyvus, mano, jog tai yra blogai, arba jam tai nera priimtina ir tiek…juk visuomet kai to nezinai ir bijai
pakentek,gal pavyks
aktualia tema? kaip besibaige?