Ledas 2020/2021

Taip ir ne tik ziobriuku, o ir placiasoniu kas tuo reikalu rimtai uzsiima Nekaltas

Juodieji Lakajai 12cm.

nezinau kiek tiesos ,bet sekmadieni ziobriuku gerai pagaude prie jachtklubo kaunuskese

tik nuo HES-o aiksteliu nereiktu ant ledo lipt, nes dar vakar apie 100-200m nuo kranto bangavo ir pauksciai maudesi Nekaltas

ledas 2022 ant kaunuskiu prie gabuciskiu normaliai 12cm zveju kokia 40 ryt i trasa Kietas

nu blemba nedaznai as ten gaudauNebet ir puskarsiu ir ziobriu papuolaTaipapie eseriukus isvis nekalbuNe

zveju ten daugiau, nei ledoJuokiasi nelegalus sapaliukus dusint susiruosei???Cha cha

Sveiki. Ar liko ledo Ariogaloje?

Ačiū!

zodziu - Stirniai ledas 15cm, manau ir aplink juos kiti ezerai drasiai uzlipami. Kauno marios tiesiog apgultos tiek zveju, tiek kitu pramogautoju!

Kad toj pusėj nelabai ir lijo

Kas savaitgali vaziuos ant Stirniu ar Lakaju- parasykit. Pats buvau sausio 2 ant Juoduju Lakaju- buvo ~8cm ledas, bet po savaites lietaus abejoju ar vaziuot. Gal koki pirmadieni nuleksiu. Tad tikrai buciau dekingas uz info.

aciu uz info.

Ačiū Rička🤝

Sausio 1d. vaikščiojau po ežeriuką Molėtų raj.,o šiandien jokių šansų užlipti. Krantai atšutę apie 2metrus. Toliau ledas jau pajuodes, kaip pavasarį. Tvenkinyje ledas 2-3cm,krantai atšutę.
Šiandien dar prsnigo nemažai. Tai savaitgalį siūlyčiau būti atsargiem.

autoriui "tarpkitko" atsakiau asm zinute.

Dėkui už info… aš apie gilias vietas Lakajuose galvojau, kad kokie 4-5 cm yra tai po pašalimo turėtų būt kaip ir pusė velnio… bet jei toks tai dar apie Stirnius dar pagalvosiu, ten truputį greičiau užšala ir ledas būna storesnis…esu pakankamai mėsingas apie 130kg…

Pazistamas Mindunuos gyvena tai palei krantus kazkaip, toliau neina. Yra propersu,kur ledas 1-2 cm.

Domina informacija apie Stirnių ežero, Baltųjų Lakajų ledo storį…mąstau savaitgalį su visomis atsargumo priemonėmis…
Dėkingas už info.

kaip ledas kupiski