korsaka gerbiu gerbiau ir gerbsiu. jis yra vienas pradininkų pagavai-paleisk ant sito murziu krašto. o tokis prisifisimas atrodo juokingai. tas pats kai policininkai sako “Man nepatiko kaip tu pravažiavai sankryžą”
nesiparinkit taip. gerai sugalvota xotelložit
koksas | 11-28 20:28 nesiparinkit taip. gerai sugalvota xotelložit Kuri vieta čia gerai sugalvota? Sakyčiau xotelložit tik bereikalingą kipišą sukėlė
Korsaks del jo net istatyma ruosiasi pakeist
nu, kad ne xotelubitj, cia kipisa pakelegrynas.lt/aplinka/garsiausio-lietuvos-zvejo-pazeidimas-gali -lemti-zukles-taisykliu-pakeitimus.d?id=52117989
Neteis ir nebusi teisiamas, bet kuriame LT istatyme yra spragu ir aplinkosaugininkai tai paliudijo,del butent sio incidento p.s.isivaizduoju sio forumo moderatorius-dirbant Keliu policijoje
Dzukeliz | 11-28 20:44 nu, kad ne xotelubitj, cia kipisa pakele grynas.lt/aplinka/garsiausio-lietuvos-zvejo-pazeidimas-gali-lemti-zukles-taisykliu-pakeitimus.d?id=52117989 “Pažeidė taisyklę, kurią reiktų keisti” čia irgi kosmonautinis pasakymas. Nuotrauką su užtušuotu veidu įdėjo xotel, nes tavo nurodytam straipsnyje matau pilną veidą ir tikrai nerandu pasakymo “lasisu smaugikas” ar "sliekininkas blia ". Tai mano manymu kipišą kelia xotelas, o ne žurnaliūgos, kurie iš straipsnių, kad ir nevisai samoningų, valgo duoną.
povilui> nezinau apie koki pavyda cia sneki… o situo parodyt norejau netobuluma taisykliu- o kol jos yra tokios tai jis teisiskai traktuojamas brakonieriium, nes lasisas gaude (pats prisipazino kad gaudys butent lasisas) naturalios kilmes masalu… irsiaip man giliai px tokiu teisuoliu kaip tu nuomones- jei yra taisykles, tai jos vienodos ir tau ir man ir Korsakui ir Lemzbergui ir Obamai… nebent tu cia nori pasirodyti lygesniu uz kitus… gal kokis muselininkas busi?
Tuoj šventesni už popiedžių pasidarysit
Xotelložit, tikrai nesu muselininkas. Kaip ir tu, labiau mėgstu spiningą, bet kiek žinau, tu su museline tikrai nesipyksti. Aš nenoriu pasirodyti nei lygesnis, nei aukštesnis už kitus, bet kol žmogaus nenubaudė ar negali nubausti- tol jis nėra nei pažeidėjas, nei brakonierius. P.S. jei jau taisyklės tokios netobulos, tai kodėl Korsaką vadini brakonierium? Juk ne jis kuria taisykles. Eik į seimą ir keisk taisykles, bus nauda visiems
povilai> nu matau nesupratai sposo, tai tiek to
xotelložit | 11-28 21:01 povilai> nu matau nesupratai sposo, tai tiek to Tai kad nelabai vykęs tavo šposas. Ok, baigiam šitą reikalą, vistiek vieningos nuomonės niekada neprieisime.
Tai sakot Paulius sioje situacijoje visiskai sventas , nu gal, bet padare dar viena klaida sumontaves laida, idejo fotkes lasiu speco, kur tas, jei gerai pamenu Raimis, puikuojasi su Baltijos lasiais, foto matosi ne po viena zuvi,o MŽT teigia: Per parą leidžiama sugauti 1 lašišą (Baltijos jūroje)
sauliau- sitoj situacijoj jis tiek pat sventas, kaip ir jei kas statytu tinkla o paskui visas pagautas tinkle zuvis paleistu…
"Aplinkos ministerijos Gamtos išteklių skyriaus vedėjas Vilmantas Graičiūnas GRYNAS.lt patvirtino, jog laidos vedėjas taisykles vis dėlto pažeidė. "Lašišas, kiršlius, šlakius draudžiama gaudyti natūralios kilmės masalais ir nėra padaryta išimtis Baltijos jūrai. Ar negyva, ar gyva žuvelė – tai yra natūralios kilmės masalas, - aiškino V. Graičiūnas. - Formaliai turėtume jį bausti, bet iš tiesų, pripažinsiu – sudarydami taisykles neapgalvojome visų niuansų. Turėjome omenyje, kad žvejoti natūralios kilmės masalais negalima vidaus telkiniuose. Vadinasi, upėse. Drausti jais žvejoti jūroje – gal ir nelabai logiškas draudimas."
Arba baudi arba ne, o ne nesamones rašai. “Formaliai turėtume jį bausti, bet iš tiesų, pripažinsiu – sudarydami taisykles neapgalvojome visų niuansų. Turėjome omenyje, kad žvejoti natūralios kilmės masalais negalima vidaus telkiniuose. Vadinasi, upėse. Drausti jais žvejoti jūroje – gal ir nelabai logiškas draudimas.” Aš taip pat kažką sakydamas galiu turėti omeny visai kitą dalyką, bet kas įlys į mano smegeninę ir žinos ką noriu pasakyti vienu ar kitu atveju???
Tu taisyk klaida, nes kaip Karsokas apziures ka cia pridirbai, tai i pokalbi pas teiseju pakvies, kas Lietuvoj vadinama teismu. Ziurek kad nereiktu viesai atsiprasyt uz apsmeizima.