na butu grazu, jei ne pora detaliu ir ne tas akis deginantis ishdegynimas ties pilvo shonu…
ai giedriau giedriau, nesu as nei dievas nei guru, nei kas cia tai zino, nei kam rupi. ka norejau pasakyt,kad nesiziuri man sita fotke, bandziau paaiskint kodel, bet matai, nesu dievas tai neisejo turbut. norejau pabandyt isaiskint kodel nerekomenduoju sitos nuotraukos i geriausias, turbut nelabai pavyko. nu jei nuskambejo asmenishkai tai nepyk labai, neturejau nieko asmenishko savo zodziuose,tikiu alima geriau padryti ir tiek. pats as nezadu pult i laiptine ir fotkint kaimynes,nes jau senai tokiu neturiu. nu karoch, nepykjei ne taip supratai. peace out
man patinka…
axy@, nemanau, kad siam kadrui reikalinga technine precizika. Turima kokybe puikiai tinka prie bendros kadro nuotaikos.
Nu mano akimis atrodo taip. Objektyviai neimanoma vertinti gi
nors kazkas kazkaip ir atstumia, bet rekomenduoju
Na, kas prides 5-ta rekomendacija?
Nesurenka vadinasi neverta. Stengsimes kad butu geriau. Aciu zoom uz rupesti.
REK tonavimas sioje fotkeje man patinka … o patifoto bent jau man nera tuschia ir deshova p.s. nezinau kas ten vistik yra … i laiska gal ir nepanasu (nors jei atspausdintas - tai panasu ), bet ir i laikrasti taipogi nepanasu
photo.net/photodb/member-photos?user_id=1089224&include =all Cia mano siokia tokia galerija. Idomu butu isgirsti ka galvojate.
jei jums tai taip svarbu, ant grindu guli A4 formato is abieju pusiu ranka prirasytas ir per puse sulenktas popieriaus lapas. zinau, nes as i ji ir ziuriu… beje, jei nuotraukos pavadinimas “laiskas”, tai kam dar gilintis ar ten is tikruju laiskas…
nereali foto
GHrazhi nuotrauka…keista…
Rekomenduota Badas VarnasX Zoom glessum Bulka (NeSekasi)
Normaliai, tik iš modelio galvos padarytas kažkoks košmaras - ne tik kad jokios išraiškos praktiškai nematyti, bet beveik neįmanoma apskritai suprasti kur jos veidas. Tai nuotraukai tikrai nepriduoda jokio šarmo…
suuuuper
zavu