As keliuosi apie 6 val. Nei anksti, nei velai. Pats tas darbo dienai
Mikra, o kelinta tu keliesi?
Labas.
Zirzia, priwet.
Kaip oras tavo gyvenvietei?
tysina visiska po pietu
labas rytas
gal kokia pica uzhsisakyt in namus vo ir praitu wisi nerwai
Aha, baliai - festivaliai O alkoholio su visom licenzijom tarsi tu zadejai parupint
ojej visa furseta pasidaret tik va alkoholio licenzijos matyt neturit negerai kas per isleistuves tada?
God_from_hell rašė:
Deivera rašė:
tai gal kas is lovos ismete,kad?
NE!!!
oooo…kokie mes nervingi
nusramink,viskas bus gerai
mikroRuta rašė:
Mystikall rašė:
kaip tau i ofisa turetu atkeliauti brendzio butelaitis manyciau pakankamai geras tikslas
O, nuostabi mintis As siulau varianta: siunti man geliu puokste ir brendziukaso (pageidautina, Torres 5) per pasiuntinukus
o zaidimo finalas koks? kas laimi?
God_from_hell rašė:
todel kad kai geriau Grant’a, turbut blogai perskaiciau…
Na, taip jau buna, kai geri
mikroRuta rašė:
God_from_hell rašė:
ash sawo suniui norejau duoti varda Brendis bet wisi labai ishsisaipe tai biski kitoks "alkoholikas tapo - GrandasAs tai duociau suniui varda Brendis. Why not?
O kodel ne Grantas? Nes kiek zinau, viskis toks yra
todel kad kai geriau Grant’a, turbut blogai perskaiciau…
God_from_hell rašė:
ash sawo suniui norejau duoti varda Brendis bet wisi labai ishsisaipe tai biski kitoks "alkoholikas tapo - Grandas
As tai duociau suniui varda Brendis. Why not?
O kodel ne Grantas? Nes kiek zinau, viskis toks yra
ash sawo suniui norejau duoti varda Brendis bet wisi labai ishsisaipe tai biski kitoks "alkoholikas tapo - Grandas
God_from_hell rašė:
oi, man uztenka uzhuosti brendi…
Gera uosle turi
oi, man uztenka uzhuosti brendi…
God_from_hell rašė:
neswarbu, kai jau bus brendis, tu taip netiketai pranesi “ai beje yra dar wienas zmogus brendzio norintis”. nu ir tada islendu as
Nu ir kazin, is kur tu islistum…
mikroRuta rašė:
God_from_hell rašė:
nu tipo kazkas panasaus “gal prisijungsi? brendzio daug… neishgersim tiek”. ar kazkas panasausNa zinai, kadangi cia lyg ir kesinasi vaisinti mane brendziu, tai nelabai mano galioje spresti, kas gali ir kas ne prisijungti
neswarbu, kai jau bus brendis, tu taip netiketai pranesi “ai beje yra dar wienas zmogus brendzio norintis”. nu ir tada islendu as
Deivera rašė:
na psio,begsiu jau…
gero vakaro
Gero ir tau.
Iki rytojaus
God_from_hell rašė:
nu tipo kazkas panasaus “gal prisijungsi? brendzio daug… neishgersim tiek”. ar kazkas panasaus
Na zinai, kadangi cia lyg ir kesinasi vaisinti mane brendziu, tai nelabai mano galioje spresti, kas gali ir kas ne prisijungti