nuo medaus ir arbatos jau vemt noris…ne velnio ji nepadeda…
ir tikrai ne knyga galvoj,kai nuo visu tu nesamoniu kaip kosmose jau 5dienos gyvenu
Deivera rašė:
mikroRuta rašė:
Deivera rašė:
koks gali buti poilsis…kai galva plysta pusiau…kvepuot neina normalei,naktimis isvis be miego…nuo kosulio toks jausmas kad plaucius pamesiu…nosis kaip slyva,nuo slogos isputimo…lupos kaip zuikio suskilusios…siandie kazkaip idemiau veidrodin i save paziurejau…gaila paciai pasidare to vaizdo kuri pamaciau…
Uzjauciu. Zinau, koks malonumas sirgti. Bet kartais reikia ir to, kad ivertintum sveikata
na man to nereikia…as ir taip paskutiniu metu turiu laba mazai progos pasidziaugt gera savijauta…
*pimp…*ne čia tokios ligos, praeis su pirmais saulės spinduliais… Pasidaryk didelį puodą arbatos su medum, pasiimk gerą knygą ir skaityk, išjunk velniop tą kompą…
Kadafis rašė:
Kadafis rašė:
Gittana rašė:
“Bi-2”, jei žinai
rusiškas rokasBi-2 - Moi rok’n’roll.mp3
Labas rytas visiems …
šita irgi buvo
ir apskritai labai vykęs koncertas
Deivera rašė:
koks gali buti poilsis…kai galva plysta pusiau…kvepuot neina normalei,naktimis isvis be miego…nuo kosulio toks jausmas kad plaucius pamesiu…nosis kaip slyva,nuo slogos isputimo…lupos kaip zuikio suskilusios…siandie kazkaip idemiau veidrodin i save paziurejau…gaila paciai pasidare to vaizdo kuri pamaciau…
Uzjauciu. Zinau, koks malonumas sirgti. Bet kartais reikia ir to, kad ivertintum sveikata
Deivera rašė:
labas rytas
o as namie…persalimas pagaliau uzlauze
Na pagaliau Deive suprato, kad per kelias dienas pasaulis be jos nesugrius, o firma nebankrutuos.
Sveik, mieloji
zirzilyte rašė:
Gittana rašė:
kaip man sunku…kaip man šiandien sunkukoncertas vakar buvo mmm
suraitytas visiems
Kas per koncertas?
“Bi-2”, jei žinai
rusiškas rokas
mikroRuta rašė:
Eeeee… O as vis dar diiiirbu.
Siandien savo mieliausia kolege reikes is darbo islydet… Ka as be jos darysiu??? Kaip as be jos dirbsiu?
paprastai dirbimo budu
Deivera rašė:
niekas nepadeda
gulet reikia…o nesgauna…
Nu per išeigines tai tikriausiai isigulesi?
DraugasJurikas rašė:
Deivera rašė:
DraugasJurikas rašė:
Deivera rašė:
labas rytasLabas, Deivi.
Kaip tavo sveikata? Kaip savijauta?
As siandien nuo 3 val nemiegu. Galvojau, kad reikes redbulio. Bet kol kas dar ne.labuka,prasta mano sveikata…
Negi terafliu nepadeda?
O koldreksa bandei?
niekas nepadeda
gulet reikia…o nesgauna…
Deivera rašė:
DraugasJurikas rašė:
Deivera rašė:
labas rytasLabas, Deivi.
Kaip tavo sveikata? Kaip savijauta?
As siandien nuo 3 val nemiegu. Galvojau, kad reikes redbulio. Bet kol kas dar ne.labuka,prasta mano sveikata…
Negi terafliu nepadeda?
O koldreksa bandei?
Man 23m paprastas mielas waikinukas, tamsiaplaukis,melinaakis ! ieskau tos wieninteles 865847755
e
Kadafis rašė:
Sveiki visi …Su Valentino diena visus, mylėkit ir mylėkites, o darbai palauks pirmadieniaus
Pirmadienis išeiginė gi…
Sveiki visi …
Su Valentino diena visus, mylėkit ir mylėkites, o darbai palauks pirmadieniaus
mikroRuta rašė:
Laaaabas rytas Tarsi ziema pagaliau nors trumpam i kiema uzsukti zada Smagumelis
Cia kur taip? pas mus tikras pavasaris, faina taip…
Megstat žiema? Megstat šalčius?
Žada iki minus 10.
Labas rytas…
Jėgų nėra po savaitgalio… Reik pailsėt per savaitę…
mikroRuta rašė:
Labas rytas, kolegos
Tai ka, penktadieni niekas manes visai nepasigedo?
Aš pasigedau.
Bet niekam apie tai nesakiau.
Tai bus musu paslaptis.
Kadafis rašė:
*pimp…*ne tie 55 kg… Reikia, ne tik kad nedaug molio būtų, bet dar ir kad nulipdyta gražiai būtų…
Kadafis a Kadafis , negi as negraziai nulipdyta…
DraugasJurikas rašė:
Leisk atspesiu…
Tu nori 5 penktadieniu.
Butu baisiai neidomu gyvent
skaniu pietu visiems