kur rasti tokius?

Dar i tema klausimas tiems kas perka batus ne pagal europinius dydzius. Kokiomis dydziu lentelemis jus vadovaujaties? Dabar bandau ziuret tai gana juokinga situacija, tarkim imam 11 US dydi pavyzdziu: pagal sita dancesport.uk.com/shoes/conchart.htm tai yra 45 europinis pagal sita 6pm.com/cs/mmf-popop.zml tai yra 44 europinis pagal sita esat.lt/stilius.php?lt=kaip_issirinkti_avalyne tai yra net mazesnis nei 44 As jau nuo pirmu dienu kai susipazinau su ne europiniais dydziais vis nesuprasdavau, kuria internetine lentele tiket reikia Cha cha

amazon.co.uk/Hush-Puppies-Mens-Lassen-Lace/dp/B005BQCTMU/re f=pd_rhf_ee_s_cp_9

New_Era | 09-15 16:12 javari.co.uk/The-Old-Curiosity-Shop-Dickens/dp/B005QKD NXK/r ef=sr_4_2?ie=UTF8&cAsin=B005QKE06Y&fromPage=search&sr=3-102&qid =134771 4659077&clientPageSize=100&node=216946031&sort=shoesbrowserel2& page=3& nodes=216946031Nice!

ziche, bet užtat kaip mums su pasirinkimu sunku! Kiek vien moterims skirtų parduotuvių ir pasirinkimo, o kiek vyrams. Eini, ieškai ir visur tie patys kaimietiški modeliai. Nežinau

pritariu rokui, as pvz einu i parduotuve ir man patinka gal tik kokios 2 poros is 100 vyrisku. Tuo tarpu praeidamas pro moteriskus ziuriu, kad moterims yra belekiek ir graziu, o ne kaimietisku (arba as dar kaip vadinu urmo bazes stiliaus) batu. Moterims tai absoliuciai nera jokiu problemu parduotuvese rasti geru ir graziu batu ŠypsenaReinekis> tie is amazon man nelabai del odos strukturos. Bet matai is esmes nors ir is principo panasus i ta stiliu, kuri ziurim, bet vis tiek labai skiriasi. Tai ir buvo ka as norejau pasakyt - atrodo gali ziuret i daugmaz vienodo stiliaus ir formos batus, bet vieni labai patiks, o kiti labai nepatiks. Nors turbut koks eilinis zmogus pasakytu - tai, kad jie beveik vienodi Šypsenaadminas> ta zinau, taciau jei kiekvienai firmai reik ziuret tai kam isvis tos universalios dydziu lenteles sudarinejamos. O kas svarbiausia - kas cia per bajeris, kad kiekviena firma skirtingai dydzius matuoja, juk elementariai turi buti nustatyti dydziai-ilgiai. Kas per nesamone, kad viena firma sugalvoja, kad 10 dydis tiek centimetru, o kita sugalvoja, kad 10 dydis daugiau arba maziau centimetru Apakęs Kvailyste.

RokaiLT, taip deja jums pasirinkimas mazesnis. ir tik del to kad dauguma vyru nera toki israkus kaip kad JUS cia susirinke Cha cha uztai vat ir ieskotes pirkt internetu, nes neatveza y parduotuves normaliu… plius salis saliai nelygu. pvz kai airijoj gyvenau tai tiek man tiek mano draugui budavo is ko rinktis. nebuvo kad batu nerastu…

i.pgcdn.com/pi/88/31/49/883149921_640.jpg Geraitokius ir as nugriebciau, turi skoni New_Ear Taip