Kosmozui

Manjakas>nieko as neisradineju. 225 55 r16 winter tactai siauliuose po 150lt,nulekciau gal net iki keuno,jei zinociau ar tikrai yra pas juos tokiu ismieru ir kokios kainos…o dabar is leNpos nevaziuosiu gi,siulo arktik navarkes po 110lt irgi keune Nekaltas

gauni nokianus naujus po 190lt o ziuri i xz kokias navarkes? wtf? emk naujus kaliosus ir driftuosi aciputes.

dr002>> blec negi nepazysti jokio dalivio is keuno? paprasyk kad pro aleksota prasuktu, uztruks max 10-20 min, padeciau ir as bet ne keune bunu Nekaltas

huntero>noklijanai 50 aukscio ir dygliuoti,o man reikia be dygliu ir 55 Manjakas>kas is keuno,koki zinai padoresni daliwi?

Zianu save uz kokius 5 MGL specialiai nuvaziuociau del taves pazet Cha cha o jei rimciau tai nzn yra Raimukas, marchela, porsas, burtininkas, nesumastau reik pagalvot aaa tiklsiai drylio arba under kazkuris kawenskas tikrai su pasatu laksto Nekaltas

under klp. o rimtai,reikia Raimuka uzparinti

Tai drylio kaunietis tikrai Mirkt

Manjakas - o tai navarkes ant ko lieja, ne ant nudauzytu per duobes senu kordu? Nekaltasp.s. nesakau, kad restauruotos blogai

dr - pasikartosiu, turu barumus kaip tik tau tinkamus Cha cha 55 aukscio r16! emk. su sst atsiunsciau ar kaip nors.

kyborgas nuejo su linuote milimetru matuot Cha chaBaurTC pakalbink, jis panevezy R16 po 120 mokejo.

dr002>ten toje krautuvej akcijines eina 2005/2006m Nekaltas

Kosmoz > as paklausiau man pasake, kad apie 9 … pats nematavau… del taves ryt slankmati pridesiu… gincytis nezadu… furos padangu nevesiu… tiesiog norejau psaakyt kas iesko tas randa… lygiai tiap del situ foto, lygiai tiap del tu blizaku nauju is kauno ŠypsenaO tu kazkaip man neatsakai del mano navarkiu dzpui… ratoasis.lt/index.php?page=225-70r16&hl=lt_LTrestauruotu kaina 190 naudootu komplektas uz 450 gavosi… ir tu nori apsakyt, kad tos navarkes vaziuos geriau nei mano naudotos yokohamos ??? Cha cha

tau ir del kainos po 75lt pasake, taip pat kaip apie tuos 9 milimetrus Cha cha o nesake, kad jo masina mieste su 4 litrais kuro vaziuoja? tos navarkes bent jau ant sniego tikrai geriau kapstytu, nei tavo jokohamos. kaip ant asfalto jos elgiasi sunku pasakyt, nesu taip atmuses akies kaip tamsta, ir su byrka neprabraukiau, kad tiksliai atsakyt galeciau Šypsena

Neskaiciau, ar rase, bet uz tai navarkes linija piesia ant kelio Cha cha ar kaip ten buvo kazkurio dalyvio sakyta Cha cha Cia didziausiais navarkiu privalumas Cha cha

tai nerijus(nerka) turejo durnumo amberway navarkes nusipirkti, nors visur, kur tik eina kalba apie navarkes, rekiu pilna gerkle, kad nepirkit ut amberway. nu tai ir turi linijas ant asfalt, nevaldoma masina, greita padangu devejimasi. duok dieve ant sniego jos nors kazka kabintu…

Dabar istrins per ziema visas skiriamasiai linijas ant asfalto Cha cha

Kosmoz > nejuokink… padangos ziemines yra geros kur lameliu yra ir blokai grubleti… ten tik blokai… lameliu nerasta… jos per purva gal ir vaziuotu… tinka nebent ofroudui, bet ne miesto gatvemis. vienu zodziu dzipui nera navarkiu… nes kaina tai bbd juokinga Cha cha

Tai ir vaziuoja kaip su blokinem padangom Cha cha. Taip sako geriau juostas paisho Paplepėkim

busiu kada kaune pazesiu ar aleksoto turguj neturi nieko dzipams. kokia ten tavo ismiera?

245/70 R16 nebutinai tokia… gali but kazkas pansaus… aisku tik ne siauresnes Cha chavasarines buvo 265/55 R16 Šypsena