kokios dovaneles patinka merginoms ?

Didziausia dovana is Vyras merginai gali but jis pats Niam niam

Visiskai taip… Pritariu Taip Mirkt

O jei dar Vyrasmokes save graziai iteikti merginai,ir truputuka pasistengs ja palepint… Myliujokios kitos Moterisdovanos ir nereiks Taip

as nupirksiu tau nama, didely,grazu, su balkonu,terasa ir net garazu… Šypsena

Gal palepinimas isskirtine diena ir labai gerai Taip, bet daznas nzn Nekaltas… Islepinsi ir tada bus chana… Cha cha

Bučkisnenoriu namo Ne noriu taves Drovus

Delux,kuo dazniau tuo geriau…Juk atligis toks pat saldus…Gali but Cha cha

Va va… P.S. (juokas)… Juokiasi

Jis toks ir yra… Mirkt Labaiu lepinu netiketais dalykais, efektingiau veikia… Šypsena

O tada netiketai palepina ir tave?.. Nekaltas

Tarkim taip… Bet realiai manes lepinti nereikia MirktJei gerai merginai, tai man dar geriau!!! Labiau stengiuos del mylimu zmoniu, o ne del saves… Cha cha Nors nieko nesakau, kad nelepinu saves…

Teisingas poziuris Gerai

Dekui Mirkt

vienai panai nupirkau vibratoriu gimtadienio proga Juokiasi Juokiasigeda buvo man pirkti sekso reikmenu parduotuveje tai siunciau taksista Juokiasi

Kartais uztenka tik gelytes,iteiktos netiketai… Šypsena

galejai bent jau savo reputacijos negadinti Nekaltas as tavo vietoj nebuciau prisipazinus cia viesai kad gediniesi tokio dalyko… o kai jau laikas reikalui ateina, prezervatyva irgi begi i tulika uzsidet kad pana nematytu? Nekaltas

Mafini,tai gal po to taksista nusiuntei paziuret ir ar jai patiko naujas zaisliukas? Cha cha

Atsarga gedos nedaro Juokiasi, bet siuo atveju nzn… Nekaltas Tarkim dovana kaip “dovana”, bet… Anyway, ne man sprest Cha cha

Gerai Juokiasi

kinder siurprizaj