Kokią knygą dabar skaitote?

Umberto Eco "Paslaptingoji karalienės Loanos liepsna"

Siuom metu ipusejau Kojo suzukio "Tamsus vanduo"

Haruki Murakami "Avies medžioklė. Savotiška knyga. Nors nėra kažko baisiai intriguojančio ar paslaptingo, bet pritraukia. Skaitau

ok… as tuo labai domiuosi, tai reiks paskaityt.

Tracy Chevalier “Mergina su perlo auskaru”. Taip

Tik gaut gali būt sunkoka. Čia vadovėlis aukštosioms mokykloms.
Bet kieta knyga, labai įdomu.

V.Mikolaitis-Putinas "Altorių šešėly"
(priverstinis mokyklinis skaitymas…)

ir istorijos sąsiuvinys apie ankstyvuosius viduramžius
(+viduramžių muzika) Myliu

Eidinas "A.Smetona"

O mokyklai pradėsiu D. Grinkevičiūtės "Lietuviai prie laptevų jūros"

Na,aš šitą pačią knygą ryju.Ir,manau,kad reikia pajausti Aleksą,suvokti,kodėl jis renkasi vienokius ar kitokius sprendimus veikti.Kitaip tai ir liks lievu skaitalu.Nors…gal ir per drąsu,bet siūlau tamstai padėti Burgess’ą ir griebtis Brown’o ar Coelho.

O man ta knyga patiko - siužetas bent man nebuvo įprastas, be to, rašymo stilius savitas (ko vien slengas priduoda) ir visa kita (adresuota prošvaistei).
O galima paklausti, kodėl tamsta Dulkė siūlote panelei prošvaistei Coelho ir Brown’ą?

Mat suerzinta geros knygos nesupratimo ir to išaukto jos peikimo,susinervinau ir pasiunčiau ten,kur tikrai "lieva",panelę.

jokios dabar Cha cha

Nėra “lievų” autorių Ne Yra tik “lievi” skaitytojai, nesugebantys suprasti, kad skirtingiems žmonėms patinka skirtingi dalykai Nekaltas

Yra daugybė rašytojų, kurių knygos man nepatinka, bet tai yra MANO ASMENINĖ NUOMONĖ, todėl gyvenime neišdrįsčiau pasakyti, kad vienas ar kitas rašytojas yra netikęs Pavargęs

Nenukrypstant nuo temos: Šiandien pagaliau perskaičiau R. Bach’o “Džonatanas Livingstonas Žuvėdra” Ir nenusivyliau - puiki knygaGerai Pradėjau To paties autoriaus “Iliuzijas” ir jau baigiu suskaityti Laimingas

vakar pradėjau ir šiandien baigiau U.Barauskaitės ‘o rytoj vėl reikės gyventi’ Taip antrą kartą jau Skaitau patiko Gerai

vakar baigiau Ivanauskaitės “miegančiųjų drugelių tvirtovė”.buvau prikaustyta visa savo esybe.
dabar skaitau Andrė Salmono"Aistringas Modiljanio gyvenimas".ale ,kad nuobodi pradžia…miegan tik traukiaCha cha

Kad nėra "lievų" autorių, iš dalies sutinku, iš dalies ne.
Tas pats Brownas ar Coelho yra tikrai nedidelės vertės rašytojai. Tačiau tai, kad juos tiek skaito, yra irgi talentas - gebėjimas pritraukti daug bukų masių, kad juos pirktų.

O nepagalvojai, kad ta panelė ne nesuprato knygos, o tiesiog ta knyga neįtiko jos skoniui? Nekaltas Juk ne visiems patinka vienodi dalykai.

Manau, ji dar per jauna suvokti, kad yra daugiau teisingų nuomonių, ne tik jos Mirkt

Markeso “Apie meilę ir kitus demonus” pradžia nemažai žadanti Niam niam