Na,aš šitą pačią knygą ryju.Ir,manau,kad reikia pajausti Aleksą,suvokti,kodėl jis renkasi vienokius ar kitokius sprendimus veikti.Kitaip tai ir liks lievu skaitalu.Nors…gal ir per drąsu,bet siūlau tamstai padėti Burgess’ą ir griebtis Brown’o ar Coelho.
O man ta knyga patiko - siužetas bent man nebuvo įprastas, be to, rašymo stilius savitas (ko vien slengas priduoda) ir visa kita (adresuota prošvaistei).
O galima paklausti, kodėl tamsta Dulkė siūlote panelei prošvaistei Coelho ir Brown’ą?
Nėra “lievų” autorių Yra tik “lievi” skaitytojai, nesugebantys suprasti, kad skirtingiems žmonėms patinka skirtingi dalykai
Yra daugybė rašytojų, kurių knygos man nepatinka, bet tai yra MANO ASMENINĖ NUOMONĖ, todėl gyvenime neišdrįsčiau pasakyti, kad vienas ar kitas rašytojas yra netikęs
Nenukrypstant nuo temos: Šiandien pagaliau perskaičiau R. Bach’o “Džonatanas Livingstonas Žuvėdra” Ir nenusivyliau - puiki knyga Pradėjau To paties autoriaus “Iliuzijas” ir jau baigiu suskaityti
Kad nėra "lievų" autorių, iš dalies sutinku, iš dalies ne.
Tas pats Brownas ar Coelho yra tikrai nedidelės vertės rašytojai. Tačiau tai, kad juos tiek skaito, yra irgi talentas - gebėjimas pritraukti daug bukų masių, kad juos pirktų.