Kokią knygą dabar skaitote?

nu ir kaip? Nekaltas

Na va, vakar užraukiau reikalą su paskutiniais šimtu pls. Mhm, iš tikrųjų, ačiū, kad neleidai man jos numesti Gerai Gera knyga, vien dėl to, kad pabaiga ne tokia, kokios tikėjausi. O tai man patinka, Knygos ir turi būt nenuspėjamos.
Taigi, ryt šoliuojam į biblioteką sekančios knygų pamainos ateinančiam mėnesiui. Velniūkštis

Pritariu, kad primena Trainspotting’ą, bet jei žmogus nėra skaitęs kažko panašaus, manau, neblogai būtų pasidomėti. Supratimą reiktų turėti ir apie narkomaniją. Bet nelabai pritariu, kad knyga visiškas šlamštas arba yra buka, čia tik tavo nuomonė Mirkt Nemanau, kad apie narkomano gyvenimą galima kažko dar prigalvoti, todėl ir gaunasi tos knygos panašios, nes taip ir gyvenime viskas panašu… Be to, knyga - tikra istorija.

Dabar skaitau Dostovejskio “Broliai Karamazovai”. Tik vakar pradėjau todėl nieko konkretaus negaliu pasakyti, bet autoriaus rašymo stilius, kaip visad, puikus. Laimingas

Patrick Suskind "Perfume"

Albertas Kamiu "Maras" - Manau šita knyga privalo būti mano perskaityta, pirmieji puslapiai nenuvylė.

Christian Jacq "Ramzis. Po Vakarų akacija" - perskaičius keturias dalis, būtų gėda neperskaityti ir paskutiniosios penktosios.

Makoto Oda “The bomb” - kažkas apie postwar Japan. Must be interesting. Kietas

Ana Gavalda-“As mylejau” vakar baigiau. trumputis romaniukas ramiam vakarui.nieko ipatingo, bet maloniai skaitosiTaip patarciau paskaityt, tiems ka paliko mylimas zmogus

J.Selindzeris-“Devyni apsakymai” dar tik ipusejau. knyga idomiGerai

Tom Wolfe "Rūgštimi įkrauto gėrimo testas"

Leena Lander - "Juodųjų drugelių namai"

Stai ka neseniai skaiciau ir labai patiko:
J.Ivanauskaite "Mieganciuju drugeliu tvirtove"
Z.Sand "Grafiene Rudolstad"
I.D.Yalom "Gydymas Sopenhaueriu"
Siuo metu bandau gilintis i U.Eco "Fuko svytuokle"

Ir kaip knyga? Būtų labai įdomu nuomonę išgirsti. Drovus

dabar skaitau "japonu pasakos" ;DD

E. M. Remarko “Vakarų fronte nieko naujo” ir Maironio “Pavasario balsai” Girtas

ka manai?
as skaiciau ’ Tegul uzeina audra’ , visai nieko toks rashinukas.

ir dar klausimas visiems: kokia zhinot gera knyga apie narkomanus?

Aš irgi skaičiau "Tegul užeina audra", bet šita knyga daug smagiau skaitos ;>>

O apie narkomanus skaityk “Heroinas” Cha cha

Heroina skaiciau, klausiu apie geras knygasIdėja.

Kažkada ir man tai buvo įdomu… Pašmirinėk čia
http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/337477.444-=(1588909028
gal atrasi ką naudingo Idėja

skaitau “Labą vakarą, brangioji”
patinka kol kas, tokia 'lengvutė" Taip Laimingas

aciu Alus

Pašmaikštavau gi Liežuvis
O šiaip, trumpam atidedu juoduosius drugelius, labai jau noriu kitą knygą suvartot Drovus
Antuanas de Sent-Egziuperi “Mažasis princas”