o ko jums tie lizingai užkliūva? Jei žmogus turi iš ko susimokėti, tai gerai
Robis> neuzkliuva, tik vienas pasakymas sito protinguolio kazkada pasakytas uzkliuvo Manau protingesnis yra tas kuris normaliai sukasi be lizingu, negu tas kuris ima ant pakazuxos lizinga, ir dar po to uzvelia, kad mano draugai ir as nieko nuosavo neturi viskas ant lizingo Po to ir emigruoja, kad uz masina turetu ka ariduot, nes kitaip bankas atims
kiekvieno asmeninis reikalas, kas kaip gyvena
Robi> pilnai sutinku, todel ir nereiktu tam lizinginiui lot is kokiu as saibu gyvenu
o iš kur tu ištraukei, kad viskas perkama dėl pakazūchos ir kad visi draugai lizinginiai? Aš tai pirmą kartą girdžiu SAAB’ą pirkt dėl pokazūchos nelogiška, čia ne aubi ar bnv, ar merkedesas
Robis> jis cia buvo taip issireskes kai apie lizingus snekejom
tai dabar parodyk konkrečiai kur buvo rašyta, nes kiek aš žinau iš artimųjų draugų rato lizinginių nėra, išskyrus vieną bendradarbį. Ir vistiek lizingas ne dėl pakazūchos
Robis> bl neatsimenu po kuria foto buvo, po kazkurio italo, pries koki menesi, tai kol atkasiu. Ir koks skirtumas dabar?
man tai apsurdas kai diskutuoja apie lizinga cia daznai ,kiek pats pazystu kurie zmones pajeme auto lizingu ir neblogas ,kurios kainuoja apie 100klt,o kodel gi ne,jei tu gali moket uz ja,puse pasaulio jau senu seniausiai taip gyvena,tik pas mus nuo arklio nulipusius sita sistema atriedejo vienas is paskutiniuju pvz,paimtas boingas uz 25 eur lizingu ir? cia blogai? pameginkit kas menesi atmojuot po kokias 3klt is sia esanciu kurie smerkia ale lizinginius,nu bbd juokinga ir tiek
o kas tau cia tokio durno? …sukibimas su sypuotom padangom ant ledo tavo ziniai kelis kart geresnis nei be sypu ant asfalto, jai tam galimybes leidzia ir plius moki vaziuoti tai cia turbut viena is smagiausiu pramogu ziema… youtube.com/watch?v=Dv7zVh9p8Tk&feature=fvsr
draugelis laksto ant ezero daznai su “sipais” ant krasavyko sake tema akujena youtube.com/watch?v=bTXH3Olo6PM
as katik pasivazinejau, dabar sedziu su skaudancia alkune ir sibinkauliu …bet siaip smagu labai
va sitam video jis ir vaziuoja tik supyle sita britva ant ziedo,o ziema ant krasavyko duodasi,vaziuoja biciukas
nuo vaikystes turbut uzsema tuo?
panasiai, yamaha (moto)salone pats dirba ,tai ir galimybiu daugiau turi