Kodel moterims sunku be vyru?

O kokia gi buvo tavo sutiktu vyru didziausia blogybe ? Ir pagal koki skaiciu vyru vertini visus ?

as nesakau kad meiles nera Nekaltasyra ji.Tai-laikina pamishimo forma.Hormonai susimaisho ir buna tada Myliudeja,statistika rodo,kad skiriasi vos ne kas antra pora.Tai kur ta meile tada isgaruoja?Lieka prisirisimas.Pagarba.Ir t.t.Bet buna ir nelieka.Cia jau nuo zmoniu vel gi priklauso. O vyra kaip vyro vaidmeni seimoj galima daug kame atrast-kad ir seneliuose,pvz.O galu gale-nebutina juk skaldyti biologinio tevo ir vaiko rysio…Lai buna.Dar geriau,zinoma. Ir noreciau pridurt-cia visai ne juodos spalvos.Tik tokia yra ponia realybe.O kas i viska ziuri pro rozinius akinius-prasau.Tik kiek zmoniu aplink matau,veliau kazkaip jie nusivilia.O ir man jie buvo brutualia jega nudreksti nuo nosies.Gal ir aciu uz tai.Taip tik geriau.

na gerai-buna isimciu.Dievinu senyvas poras susikibusias uz ranku.Kiek daug Kiaulė jieb viens kitam per gyvenima atleido!Kiek daug kantrybes ir istvermes reikejo tam,kad buti kartu!Tokiems nesusimastydama medalius isdavineciau-kaip gyvuosius paminklus MEILEI. Kitavertus,pazistu viena pora,kuri jau 40m kartu.20m is ju jie ne tik skirtingose lovose,bet ir kambariuose miega.Ju jau NEBEvaikas visa beveik vaikyste ir paauglyste galejo stebet TOBULA seimos modeli-tevai nesiskyre,nekente vienas kito ir atkakliai gyveno kartu.Manau vienam be kito jiem butu buve zymiai lengviau…Tai va,tokius tai nebent i bukaprociu eiles… taigi ir as tiesiog padariau pasirinkima,del to,prasyciau,nesmerkti jo

Tishtoki- na, pasitaike Tavo kely blogas vyras. Buna. Mes irgi ne visos tobulos. Gerai, kad pyksti- reikia issiliet ir isgyvent sita laikotarpi. Taciau nereikia prisiekinet, kad daugiau jokio vyro Tavo gyvenime nebus. Pamatysi, kaip kada nors tyliai atsiras, kai Tau labai reikes kazkieno ranku, kazkieno zodziu… Galu galesi, pavargsi viska nesdama tik ant savo peciu. NekaltasO dabar sekmes nesiojant vaikeli, kuo geresniu emociju Tau! Labas Su laiku viskas susitvarkys, tik del vieno egzeplioriaus neuzdaryk duru visiems! Taip

Taip pat yra ir jiems… Su mumis sunku be musu dar sunkiau Taip

laukiu nesulaukiu kitu egzemplioriu… Nekaltas Cha chabet aciu Apkabinimassvarbiausia-vaikelis.

Vyras vyrui nelygu. Shiandien paskambino mama ir pasake, zhinai, vaikeli, labai keistai jauciuosi, kai tetes ner shalia, o jis tik ishvazhiaves i kita miesta buto remontuot ir tai tik vienai parai. Jie visa laika buna kartu ir mamai net viena diena be jo buna sunku ir liudna. Nesakau, kad mano tevai idealus, nera namu be dumu, buna ir gincu ir barniu, tarpusavio nesupratimo, bet vyras moteriai yra reikalingas. Patikslinsiu, geras vyras. Taip pat ir vyrams moterys yra reikalingos, geros moterys…

Arba nėra taip gera su jumis, kaip blogai be jūsų…

Taip Taip Taip Gėlė

Aciu , aciu uzh gelyte Apkabinimas

Mane labiausiai siutina,kad vyrams (mano atveju) draugai stovi pirmoj einej,po to alus…O seima kazkur zemai,zemai.Prie alaus atsiranda merginos,o paskui poneslos…-(

Arba taip Šypsena

Tavo draugas dar neishsilakste.

man atrodo butu trumpiau parasyti mano vyrui

netiesa-jei bledunas,tai visa gyvenima tox ir bus Taipsavo kailiu isitikinau.Vargu bau ar zmones keiciasi Ne

Nu gerai,mano vyrui,jeigu jau taip nori Šypsena

Nu gerai,mano vyrui,jeigu jau taip nori Šypsena

kas blogiausia-ne jos vienos vyras tox…Daug tokiu seimu pazistu… Nežinau

Nedrįsčiau taip teigti. Žmonės keičiasi. Buvę rimti tampa bledunais, ypač kai šeimoj neranda to, ko tikėjosi. Kažin ar ir bledunas nesurimtėtų, jei viską rastų.

nu nzn…remiuosi konkreciais pavyzdziais(is pazistamu rato).