Susinervinau, tokius klausimus gali uždavinėt tik tikri blondinai, kad išspręstų juos kankinančias asmenines problemas.
Vaikuciai, ar dar neatsibodo? Cia savo kompleksus taip maskuoji?Jau vien is niko (saldainiukas) matosi, kad debilas, nors nesiskelbtum
uzjauciu as tave ir visus kitus kurie nezino ka siame gyvenime veikia,nemoka skaityti,ar suprasti ka skaito ir aplamai yra viskuo nepatenkinti.
aciu
Blondines dazosi tamsiai plauku saknis tam, kad kiti galvotu, kad jos yra nenaturalios blondines ir manytu, kad jos yra protingesnes nei yra is tiesu…
Meta aciu,kad nors tu i tai ziuriu ne taip kaip daugelis, o sake kad nera protingu zmoniu pas mus. Yra
Gal ir nesuprantu, tiesiog perskaicius kitas tavo temas man pasirode kad tu debilas
Šilkvysnė rašė:
Gal ir nesuprantu, tiesiog perskaicius kitas tavo temas man pasirode kad tu debilas
tai pala,jei tu skaitai mano debiliskas temas, vadinasi tave jos traukia, o tai reiskia tik viena…
nu sorry taip gaunas
Mėta rašė:
saldainukas rašė:
Mėta rašė:
Blondines dazosi tamsiai plauku saknis tam, kad kiti galvotu, kad jos yra nenaturalios blondines ir manytu, kad jos yra protingesnes nei yra is tiesu…Meta aciu,kad nors tu i tai ziuriu ne taip kaip daugelis, o sake kad nera protingu zmoniu pas mus. Yra
aciu
Ne tiesiog pamacius sita tema pasiziurejau tavo profili
Šilkvysnė rašė:
Ne tiesiog pamacius sita tema pasiziurejau tavo profili
a tai tada su tavim viskas ok, jau buvau persigandes
KAI PTAI KAM
KAD VISI GALVOTU JOG JOS NERA BLONDINES
NU DURNES BLONDINES PRIGIMTIES NENUSLEPSIT!!!
NEKENCIU JUSU!!!
BRIUNETES VALDO!!!
acida rašė:
KAI PTAI KAM
KAD VISI GALVOTU JOG JOS NERA BLONDINES
NU DURNES BLONDINES PRIGIMTIES NENUSLEPSIT!!!
NEKENCIU JUSU!!!
BRIUNETES VALDO!!!
nu nepyk tu ant ju tegu gyvena sau
nu blondiniskesnio klausimo nesu girdejus(macius) Prajuokinai
laurra rašė:
nu blondiniskesnio klausimo nesu girdejus(macius) Prajuokinai
jau geriau prajuokint negu pravirkdyt
brook19 rašė:
saldainukas rašė:
o gal todel,kad jos ne blondines,o tamsiaplaukes ir po kiek laiko tai pradeda matytis?blondinė - nebūtinai tik plaukų spalva…
jep