Knygos, kuriu dar neskaitet , bet norit butinai perskaityti ...

nznau… ka zinai,gal taip noresi perskaityt-perskaitysi ir pasirodys sh…wat,esu patenkinta ka skaitau dabar Liežuvis

John Cage “Tyla”

gan neblogos Maluko knygos. Ypac dideli ispudi paliko “Juodieji zelmenys”.

Labai noriu paskaityti knygas: Chet Raymo - The Dork of Cork Tim Bowler - Midget Bet jų jaučiu neperskaitysiu, nes Lietuvoje jų nėra…

“Haris Poteris ir Fenikso brolija” bei “Politika”.

O jetus, tokių turbūt krūvelė būtų nemaža Šypsena Nors labai stengiuosi ją mažinti, tačiau sunkiausia į rankas paimti klasiką (Balzakas, Šekspyras…), o turbūt būtų labai į naudą Nekaltas

Siaip knygas nelabai megstu skaityti,bet norechiau perskaityti “gyvuneliu kapines” sako kad gera knyga Šypsena

Teisingai sako Šypsena.

Janet Fitch “Baltasis Oleandras” Selindzheris “Rugiuose prie bedugnes” nu taip staigiai kitu neprisimenu Mirkt

hese “stepiu vilkas” hemingvejus “kam skambina varpai” skema “balta drobule” ir dar daug ka, tik neatsimenu ka Šypsena

tai tada tikrai reikia perskaityti Mirkt

oi… mano norimu perskaityti knygu sarase tai eile knygu… Apakęs Taip nu labai daug esu prisiplanavaus perskaityti. Cha chah.hesse"stiklo karoliuku zaidimas"(pradejau skaityti),remarkas"vakaru fronte nieko naujo",gete"faustas",coelho"veronika ryztasi mirti", ir t.t.t. Cha cha

labai labai daug tokiu knygu… Girtaslb noreciau pabaigti skaityt SINUHE EGIPTIETI bet… Girtas Cha cha Tūsas

as tai pradet Taip Cha cha

rugiuose prie bedugnes ir kita privaloma literatūra (nu tikrai jauciuosi daug praleidus Nustebęs Drovus)o sio metu lentynoj laukia darugės skolintas “da vincio” kodas bei draugo skolinta “darant tai”.dar labai noreciau pabaigt skaityti vidurnakcio vaikus… Nekaltas

“Žiedų valdovas”

dabar, kai jai baigiau skaityt “Skirgailą” pradėsiu Hesse “Stiklo karoliukių žaidimą” Taip Šypsena dar labai norėtųsi perskaityt Remarko “Trys draugai”.

as taip pat noriu perskaityti D.Selindzerio “Rugiuose prie bedugnes” siaip jau koki 60 psl perskaiciau, tai net nezinau. tikrai ne tai ko tikejausi, bet bent jau linksma. man atrodo, kad tai knyga-komedija nuotaikai pakelti Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Noriu pasiskaityti remarko kuryba,nes girdejau labai daug geru atsiliepimu,taip pat noriu isiskaityti i “Alchemika”,nes kai pries pora metu skaiciau-nieko gero neradau… Šypsena yra knygu kurios domina,bet neatrandu tam laiko…

yra begalė tokių knygų Laimingas žadu pasiekti savo užsibrėžtus tikslus - knygų atžvilgiu. pirmiausia, ketinu perskaityti L. Tolstojaus “Karas ir taika”.