Kelione i Kreta

Sveikute kiiwi Labas nusprendem vaziuoti su lietuviu agentura. paziurejom keliose kelioniu firmose kainas tai tik 5 eurais skiriasi. ai, vis vien su lietuviais saugiau ir geriau. kiti lietuviai pasakojo, kad uzsisake ekskursija. kelesi 5 val. ryto, nuvare i susitarta vieta, o autobusas neatvaziavo. visa laime, kad pinigus atgavo Nekaltas o siaip musu lietuviai gidai labai faini, ypac Sigita (anksciau vede VRS kamera, kiek pamenu) Apkabinimas

dar nespejau i kompa nuotrauku pakraut. siaip nuotraukos nieko ypatingo. kad video butu galima parodyt Cha cha

ššš… mergaites pliurpia, netrugdyk Juokiasi

nu geras… galvoju, kur ta Sigita man taip matyta buvo Šypsenana, mes pirkom per vietines agenturas ir nei karto neapgavo Šypsena pirkom ten, nes mes 4 personos, tai kad ir po 5 eurus sutaupem bet ant 4 galvu gavosi pakankamai daug Nekaltas teko girdet kad neatvyksta i sutarta vieta, bet todel kad nesurenka grupes or something like that Nekaltas na bent mums tai viskas be problemu Drovusdziugu girdet kad tau viskas fainiai pasiseke, man irgi Kreta paliko ispudi. kada nors ten grisiu, tik saltesniu metu laiku Šypsena Labas

joooo,as iskart pastebejau kad zmones poikti ir susirauke Nustebęskretoj mes radom dar toki maza maza kaimuka,tai ten isvis visi iki vieno sweikinasi Apkabinimas ech, as irgi noriu atgal Liūdnas

Sveikute kiiwi Labas nusprendem vaziuoti su lietuviu agentura. paziurejom keliose kelioniu firmose kainas tai tik 5 eurais skiriasi. ai, vis vien su lietuviais saugiau ir geriau. kiti lietuviai pasakojo, kad uzsisake ekskursija. kelesi 5 val. ryto, nuvare i susitarta vieta, o autobusas neatvaziavo. visa laime, kad pinigus atgavo Nekaltas o siaip musu lietuviai gidai labai faini, ypac Sigita (anksciau vede VRS kamera, kiek pamenu) Apkabinimasa tai gal jus su VRS kamera vaziavot,tik nezinot?? Cha cha

na, mes pirkom per vietines agenturas ir nei karto neapgavo Šypsena pirkom ten, nes mes 4 personos, tai kad ir po 5 eurus sutaupem bet ant 4 galvu gavosi pakankamai daug Nekaltas teko girdet kad neatvyksta i sutarta vieta, bet todel kad nesurenka grupes or something like that Nekaltas na bent mums tai viskas be problemu Drovusdziugu girdet kad tau viskas fainiai pasiseke, man irgi Kreta paliko ispudi. kada nors ten grisiu, tik saltesniu metu laiku Šypsena Labasniu, kaip minejau ,geriausia ten vaziuot rugsejo vidury…tada tai kaip rojuj buna Myliu

blackkiss, negazdink Pavargęs tik ziurim kokia viena diena per VRS rodo kaip Egle arba as po Samarija shliauziam Juokiasi

tikiu kad rojus, nes dabar tai pragaras buvo Nekaltasnors gal buna zmogu, kuriem patinka toks karstis… Drovus

Gal man patinka? Reiktu isbandyt Cha cha Man visada salta Juokiasi

pirmas dvi dienas galvojau, nu kur maciau kur maciau Sigita. O po to taip dzingt VRS kamera. nius, lyg ir jinai Cha chao del tu kelioniu agenturu, tai nezinau Nekaltas mes irgi buvom keturiese, bet kazkaip nusprendem, kad su lietuviais bus saugiau Girtas Cha cha

nejuokaukit sitaip Apakęs as net fotkintis nenorejau, kaip kopinejom ant akmenu. o dabar kai paziuriu nuotraukas is Samarijos, tai is vis zvengas ima Juokiasi o kazin kaip per telika atrodyciau Pavargęs kur mano manikiur, pedikiur? Juokiasi

reikes atidziai sekt VRS laidas Juokiasi Cha cha

ne tai jo siaip su lietuviais daug saugiau Taip

man irgi visada salta buna,bet vat ten tai jau per karsta Pavargęs

matyt mum geriausia butu koks rugsejis-spalis arba geguze-birzelis ten vykti. pagal vietinius tuo metu jau buna salta, bet kai pasake kiek tas salta…tai mazdaug apie +20 +25C buna Cha cha

Aha,Marmaryje jau geguzes 2-9 buvo maloniai karsta Šypsena

cha vakar snekejau su graiku vienu tai sako:oj pas mus atsalo 33C tik Cha cha Juokiasi

dieve mano, kad tik nesuledetu Cha cha Liežuvis

kiek tas “maloniai karsta”? virs 30C? Pavargęs