Sveikute kiiwi nusprendem vaziuoti su lietuviu agentura. paziurejom keliose kelioniu firmose kainas tai tik 5 eurais skiriasi. ai, vis vien su lietuviais saugiau ir geriau. kiti lietuviai pasakojo, kad uzsisake ekskursija. kelesi 5 val. ryto, nuvare i susitarta vieta, o autobusas neatvaziavo. visa laime, kad pinigus atgavo o siaip musu lietuviai gidai labai faini, ypac Sigita (anksciau vede VRS kamera, kiek pamenu)
dar nespejau i kompa nuotrauku pakraut. siaip nuotraukos nieko ypatingo. kad video butu galima parodyt
ššš… mergaites pliurpia, netrugdyk
nu geras… galvoju, kur ta Sigita man taip matyta buvo na, mes pirkom per vietines agenturas ir nei karto neapgavo pirkom ten, nes mes 4 personos, tai kad ir po 5 eurus sutaupem bet ant 4 galvu gavosi pakankamai daug teko girdet kad neatvyksta i sutarta vieta, bet todel kad nesurenka grupes or something like that na bent mums tai viskas be problemu dziugu girdet kad tau viskas fainiai pasiseke, man irgi Kreta paliko ispudi. kada nors ten grisiu, tik saltesniu metu laiku
joooo,as iskart pastebejau kad zmones poikti ir susirauke kretoj mes radom dar toki maza maza kaimuka,tai ten isvis visi iki vieno sweikinasi ech, as irgi noriu atgal
Sveikute kiiwi nusprendem vaziuoti su lietuviu agentura. paziurejom keliose kelioniu firmose kainas tai tik 5 eurais skiriasi. ai, vis vien su lietuviais saugiau ir geriau. kiti lietuviai pasakojo, kad uzsisake ekskursija. kelesi 5 val. ryto, nuvare i susitarta vieta, o autobusas neatvaziavo. visa laime, kad pinigus atgavo o siaip musu lietuviai gidai labai faini, ypac Sigita (anksciau vede VRS kamera, kiek pamenu) a tai gal jus su VRS kamera vaziavot,tik nezinot??
na, mes pirkom per vietines agenturas ir nei karto neapgavo pirkom ten, nes mes 4 personos, tai kad ir po 5 eurus sutaupem bet ant 4 galvu gavosi pakankamai daug teko girdet kad neatvyksta i sutarta vieta, bet todel kad nesurenka grupes or something like that na bent mums tai viskas be problemu dziugu girdet kad tau viskas fainiai pasiseke, man irgi Kreta paliko ispudi. kada nors ten grisiu, tik saltesniu metu laiku niu, kaip minejau ,geriausia ten vaziuot rugsejo vidury…tada tai kaip rojuj buna
blackkiss, negazdink tik ziurim kokia viena diena per VRS rodo kaip Egle arba as po Samarija shliauziam
tikiu kad rojus, nes dabar tai pragaras buvo nors gal buna zmogu, kuriem patinka toks karstis…
Gal man patinka? Reiktu isbandyt Man visada salta
pirmas dvi dienas galvojau, nu kur maciau kur maciau Sigita. O po to taip dzingt VRS kamera. nius, lyg ir jinai o del tu kelioniu agenturu, tai nezinau mes irgi buvom keturiese, bet kazkaip nusprendem, kad su lietuviais bus saugiau
nejuokaukit sitaip as net fotkintis nenorejau, kaip kopinejom ant akmenu. o dabar kai paziuriu nuotraukas is Samarijos, tai is vis zvengas ima o kazin kaip per telika atrodyciau kur mano manikiur, pedikiur?
reikes atidziai sekt VRS laidas
ne tai jo siaip su lietuviais daug saugiau
man irgi visada salta buna,bet vat ten tai jau per karsta
matyt mum geriausia butu koks rugsejis-spalis arba geguze-birzelis ten vykti. pagal vietinius tuo metu jau buna salta, bet kai pasake kiek tas salta…tai mazdaug apie +20 +25C buna
Aha,Marmaryje jau geguzes 2-9 buvo maloniai karsta
cha vakar snekejau su graiku vienu tai sako:oj pas mus atsalo 33C tik
dieve mano, kad tik nesuledetu
kiek tas “maloniai karsta”? virs 30C?