Keli taiklūs pastebėjimai apie minetą Minedą...

1. Karas žudė staigiai ir be skausmo. Minedo balsas lėtai ir skaudžiai.

JuokiasiBaigtusi tos nesamones apie ta Mineda… Jau gaila zmogaus, tikrai Šypsena

super… sitie net man juokingi Cha cha

Mielas iškrypęs degenerateApkabinimas, Tavo kompetetingos nuomonės niekas neklausia, ir Tu, mielasGėlė minedo sinonime, susikišk savo nuomonę į vietą, kur nepatoguDrovus sakytiFlirtas… Debilas esi Tu, nes Tavo nuomonės čia neklausė, o Tu ją reiški… Ir aplamai, otėliuk, eik į savo kapines, nes Tavo užimas man sukelia viršutinių kvėpavimo takų košmarąNežinau

Pavargęs

Ka ir bepridursi(nebent pati prie matrasoValio)debilas esi ir tavo vaikai bus tokie,gydyk galva(t.y.kita koshmara kuris matau daug rimtesnis) bet turbut jau velu, jei tokiu metu asilas, shitam forume demonstruoja savo padziuvusiu smegenu ishvarza.Dekui pakelei nuotaika varjoteTaipJuokiasiValioKietasKietas

P.S. apsivalyk po saves aplinka, labai jau putos drimba ir matau kad nervuodamasis pradedi kartotis.Nusiramink seneli,galvos i siena nedauzyk,nebepades-teisybe nevisada saldiJuokiasiBe be beApkabinimas

[quote]
kapiniu_vejas rašė:

Nudusk, pacukeApkabinimas, padaryk visiems paslaugąGėlė

[quote]
Vaikinas( ex Pikčiausias) rašė:

gyvenk,tik nesidaugink,nes debilu lietuvoj ir taip per akis,o dar ir tu cia rashineji,geriau jau derg savo dienorashciusTaipJuokiasiBe be be

[quote]
kapiniu_vejas rašė:

MaladecGerai, plotnas iškrypėlisGėlė, ir toliau taip laikykApkabinimas… Nu nerealiai, ar nesupranti, debiliukas, kad vaikų ir žuvų nuomonė suaugusiems neįdomiDrovus?..

matau tau nuo kliju vapshie smegenu vingiai susiklijavo,kaip 2graikishki rieshutai atrodo.Shneki bele ka ,otai tik dar kart irodymas kad esi lopas(suauges lopas).Ish kur tokiu liurbiu atsirandaJuokiasiJuokiasiLabasAsilui~ 30m, rudoji akis nuo mokyklos laiku taip atspardyta,kad ziediniai raumenukai ****o jau nebeprilaiko,byra i kalashkas,bet plugas nenurimsta ir atranda save nete,kur galimybe gaut per lupas lygi nuliui.Eik idiote geriau patampyk savo “mazyli”ValioValioValio

Tokiu tik gailetis.
Kam dar tyciotis is jo.?;D

Man atrodo, kad čia ant natūralaus Minedo užsiroviauNežinau

Jeigu rodosi tai persiziegnok,matau kad tau kaip ir minedui medicina bejege.kaip sako-Jiesli cieloviek idiot,to eto na dolgo.JuokiasiJuokiasi

Minedai, atu skaityti sugebiNekaltas?.. Aš tau paryškinau, kad suvoktum žodžių ,atrodo" ir ,rodosi" skirtumus… Ir dar, Minedukai, pilnas pasakymas yra ,Jesli celovek (kladbiščnyj veter:R) durak, značit eto na dolgo… Čašče vsevo na vsiu žyznNežinau"… Tap kad, Minedas, nesinervuok, neimk į galvą, geriau jau imk į burnąMirkt

Asile tu asile,jau nusibodo tave gaidzio ashara pyz.davot.Gerai kad nebandai dainuot nes butum toks pat lopas.Seniai tokio idioto nebuvau sutikes,sekmes asilo berete,tik nepervargink savo smegeneliu bandydamas kazka protingo ishspaust,nes gausi trukiValioValioValioTaipKietasKietas

Pacukas, labai džiugu, kad dar pralinxmini savo giedojimu, tikrai ne kas dieną rasi tokį minedoabraznoje sučsetvo, taip be gailesčio nuskriaustą likimoDrovus

Tai, kad tave kapiniu_vejas visai jau uzvarte… Gal tu eik miegoti geriau…Cha cha

Gėlė.

Dar vienas pacukas prabiloŽliumbia… Eina namas, kiek minedų privisoApakęsGėlė

Tavo asilo smegenys,apart “pacukas” ir “minedas” daugiau neishnesha,zmones mato kas per acetonas esi.Eik gult lavonas nejuokines zmoniuJuokiasiJuokiasi.Ble prajuokinai idioteValioValioValio

Ble visu pirma sitos nesamones jau buvo, antra jau atsibodo tas minedas visai, trecia vietoi jo gali isirasyti savo varda… Kvankt? jau matosi vyras protingas esi… Nekaltas

Klausyk, o dabar pacukų sluxniuose tokia kalba, kaip Tavo, labai šūstrai atrodoDrovus?.. Tikrai atsilikauGirtas, ką padarysi, ne man su Minedo fanais varžytisLaimingas… Nei sugebėjimaisBaisus, nei protuApsvaigęs