…užtad ir nelieka vyrų
rimti gerikai.
na bent jau as, be geros uzkandos, degtines isvis negaliu vartoti
Va tep…
Rutebi ra
Tai priimu,plotas yr,bet jau nieks nedaro tiek valgių
Gerai chebrai maisto daug nereikia(nera kada valgyt)As siaip esu mates ,kaip 3 vyrukai sugere 3 turedami 3 semkes.Ir kas keisciausia,kad dar liko 1 semka…o viruku nei vieno
Tai priimu,plotas yr,bet jau nieks nedaro tiek valgių
Konspiratorius
- ra:
Yra vienas geras būdas: pasistatai didelę ‘tašę’ prie laukinių durų, atein kas nors į svečius, atidarius duris lieka pasakyti vieną iš dviejų sakinių (kurį, priklauso nuo šeimininko santykių su svečiais) - “o kaip pataikėt ateit, kątik grįžau” arba “kaip gaila, kaip tik ruošiuos išeit”
Yra vienas geras būdas: pasistatai didelę ‘tašę’ prie laukinių durų, atein kas nors į svečius, atidarius duris lieka pasakyti vieną iš dviejų sakinių (kurį, priklauso nuo šeimininko santykių su svečiais) - “o kaip pataikėt ateit, kątik grįžau” arba “kaip gaila, kaip tik ruošiuos išeit”
starka ra:ir kitos dienos ryta kavos paprasyciau
Reketyras
Rutebi ra:
Taaaaaip,sakau esu bedarbė, nėr, nėr…
Bet jie vistiek atein…
ir as ateiciau pasveikint taves,ir kitos dienos ryta kavos paprasyciau
Rutebi ra:
Bet jie vistiek atein…
Tai tu ir buk bedarbe ir nesuk plauciuJeigu ateina,tai tegul ir atsinesaplotu tik pasirupink
Bet jie vistiek atein…
Rutebi ra:
jaunimui palieku fantazijas
O ka daryt,kada tu nesventi,o draugai ima ir ateina taves pasveikintPasakai ,kad nebesventi ir jie iseina
jaunimui palieku fantazijas
kodel nebesventi
Oooo,sveiki
matos ,kad buvo padaryta
Kaip gerai,kai aš jau gimsikų nešvenčiu…
Rūgštelė ra:
Gal…kavos?
Rūgštelė ra:
O geriausias šventimas būna ekspromtu - bent jau man… O tai lauki lauki, ruošiesi ruošiesi, pavargsti besiruošdama, paskui nelabai ir įdomu būna…
Pritariuvakar mums taip ir ivyko.Gryzo is darbo ir mane ,kad tik viena drauge ateis,o galu gale suguzejo viso 8 zmogeliaina tada ir sudavemkaip
O geriausias šventimas būna ekspromtu - bent jau man… O tai lauki lauki, ruošiesi ruošiesi, pavargsti besiruošdama, paskui nelabai ir įdomu būna…
Dekui bose sweikata normalizinoma ne tokia kaip eil;ine diena,bet manau sulauksim dar svieziu bulviu