Kavos Klubas Nr.7 (2014m. RUGSĖJIS)

tai kad ju marios, jau pastebejau. tik man tokie bajeriai kaip slyvos, persikai ir pan. su mesa nedera, nebent padaze kazkokia dalis ju butu. Mirkt

Sis mano receptukas yra labai jau paprastas(bet skanus),na o jei gudresniu tai ju yra begale,Kiekvienas daro savaipTaipMirkt

tai cia ka lengviau uz katlietus iseina Apsvaigęs, blia kaip as cia taip praziopsiojau toki paprasta patiekala, net geda DrovusDrovusDrovusBaisus

Kiauliena sumynkai kartu su kiausiniais,apkepini tarkuotas morkas su svogunais ir taip pat supili i farsa,ismirkai 2 riekes batono piene ir taip pat sudediu i farsa ir supili likusi piena .Viska sumaisai,darai norimas zuikio formas ir i orkaiteLaimingasNa kaip ir viskas.Sorry dar druskos ir pipiru pagal skoniLaimingasIs sito kiekio as padarau 2 zuikeliusLaimingasMirkt

Apkabinimas

napatikesi, gyvenime nesu sito ciudo dares, kazkaip vis nebuvo progosDrovus, tai gal jei nesunku visa eiga smulkiai aprasytum.

600g farso kiaulienos,2 kiausiniai,1morka ,1svogunas,2 riekes batono,pieno batono mirkymui.Pats paprasciausias bet man skaniausiasLaimingas

beje kas moka skaniai netikra zuiki paruost, greit recepta paviesinam Drovus

faktas, o ir be tribunos neblogu forumu yra Mirkt

Kas del temu,tai Zvejo tribunoj tikrai info geresne,tikslesneTaipGerai

Niekas ir nepergyvena del uzristos burnosMirktpaprasciausiai pyktu,kada tokie ziopliai kaip Vytukas savo sistemas ivedineja.Pragyvenau be B+ pragyvensiu ir toliau,bet kol busiu cia nemanau,kad galesiu tylet,matydamas suskius sudeliaujantTaip

Oi,Romuk,ir pavareiPaplepėkim aukštom frazėm…

bet vat beda radai. ka tu ten tam zveju klube naudingo ispesi, “skylėvoniu” klubas, ir tiek. yra aisku keletas temu kur galima info naudingos pasirankiot, o daugiau … o jei labai jau reiks info, gali PM parasyti dalyviui suteikusiam kazkokia informacija, vat tau ir visos bedos. man ten gali bana nors ir visam simtmeciui uzdeti, nelabai pergyenciau MirktKietas

P.S. yra tikrai rimtesniu ir informatyvesniu forumu MirktNekaltas

Taip iseinaJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Nekaltas, prisidirbai Drovus

Kas ,kur,kada…Nekaltasdavai Rute ikalam darButelisApkabinimas

JuokiasiŽliumbiaJuokiasi

Nu diudia tu ir duodiJuokiasiMirkt,net apsvaigo nuo JuokiasiApsvaigęs

Tu teisiTaipikalam Butelis…na bet vistiek paukstis jis blTaipJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Na,tai kam ant durniaus rašyt…Juokiasi???
VyciaeR,tave ant durniaus užkėlė palmėnApkabinimasLaimingas
Taip,kad reik tvardytisPaplepėkimKietas…,padaromAlusdzinguAlus

LabasJei atvirai,tai ir as tokiu zuvelioku nelabai jau vertinuNegaudyt idomu,valgyt Veee.Ant durniaus parasiau,o tas paukstis to ir telaukeJuokiasikale kaip uz geraJuokiasi