Kavos Klubas Nr.7 (2014m. RUGSĖJIS)

skleruozis jau baiginiejas, tai kudie dejei?

o ka jau skleroze issivyste, kad nieko nebepameni ???

romky >> a to diejei mon ispejimas?

Kaip pasakysiCha cha

Labas

sveiki

diskusija siuo klausimu baigta Labas

Tu sakai - tu žinai

kokios tavrkos man reikalaut, cia jau gal as pats nuspresiu Labas

na o jei tau patinka kai rasinejamos nesamones, asmeniskai tavo prasymu paleidziu starka, kad neatrodytu jog as uzsisedau ant kazkurio dalyvio (asmeniskai neturiu nieko pries starka). bet jei man parasys PM nors vienas dalyvis, kad jam atsibodo starkos rasliava (aisku pagrystai), pazadu jam suteikti atostogas labai labai ilgam.Mirkt

Prie ko lituanistas? Tu moderatorius, pareikalauk tvarkos. Dėl griežtumo - įžvelgiu tavo griežtumą StarkojeJuokiasi Man rodos, tu ant jo užsisėdai. Kas galima kitiem, tas negalima jam. Tai davai ne tik jį tada ant palmės pailsėt pavarykSkaitauTaip
Gali kad ir nuo manęs pradėtAngelas

as ne lituanistas MirktCha cha, o kur izvelgi mano grieztuma ???

Gerbiamas moderatoriau, o kodėl tamsta per pirštus žiūrite į lietuvių kalbos gramatiką, kodėl nereikalaujate lietuviškų rašmenų? Š, ž, ū, į, ir taip toliau, a?Klasta Nemanau, kad čia bendraujant, arba tam pačiam Žaidime apie maistą - sudėtinga būtų pareikalauti, kad žmogeliai persijungtų klaviatūrą į lietuvių kalbą. Jeigu jau tamsta griežtas - būk visiems griežtasApkabinimasLaimingas

o kas liecia veikeja starka, na jei zmogus pastoviai gauna ispejimus, ir pats paraso, kad zmoniskai bendraut nenori, tai reiskias zmogui reikia atostogu Mirkt. beje jei parasys PM, kad pasiryzes bendraut kaip visi, iskart amnestuosiu Mirkt

Butelis starka tikrai megstu MirktTaip

Romka mėgsta StarkąApkabinimas
SkaitauNe

Va,ir liūdesys link namųNežinauMiegantisLabas

pats kaltas MirktLabas, atvesk

Juokiasi

moku,bet nenoriu UžsispyręsApkabinimas

o tu zmonsikai moki ???