perduok sveikinimus savo .
Cia muset ruduo,krintantys lapai,vejai…kalciausi ,del musu ,daugelio irzlumoTaip kad brangieji,reik ikalt ir visur pasidarys truputi sviesiauSiandien maniskes gimdienis,tai manau jau neuzilga,manes cia trezbo nebematysit
Ne visai tu viršininke ir ramus, oj ne visai
tai kad as labai ramus
…sporto
Laikykis,nėr čia pas mūs baisu
Kas tau čia pasidarė?
Viskas čia čiki ir nereik nervintis
kuo daugiau tuo geriau
Na va dabar tai prirasysim,ojj prirasysim…
temike pakurta
[quote]
Romka ra:
pasiulymu isgirsiu ir priekaistus priimsiu
Nusibodo ramiai gyvent,ar adrenalino stokaPakursi,padiskutuosim,nors ir siaip ,nera tas musu klubelis toks jau liudnas
reikia tema pakurt “pasiulymai moderatoriams” tai ir pasiulymu isgirsiu ir priekaistus priimsiu . tiksliai, bus laiko pakursiu nauja tema skraiduole
Privet,nemanau ,kad cia kas tave rauna,tai yra smulkmenosViskas cia ok su tavo moderavimu,na ir siaip paziurejus,tave cia visi palaiko,gerbia.Tad laikyk taip toliau
jauciu laikas man is cia atsistatidinti, nes jei liaudziai nepatinka mano darbo metodai, nebusiu kaip seimunas nesilaikysiu isikandes posto. nei man cia reikia nei ka, o kaskart aiskinti kas, kam uz ka tai jau uzknisti pradeda, dabar as suprantu kaip nesaldu moderuot klubeliuose kur didelis aktyvumas tokiuose kaip auto, zveju
Sweiki maistieciai,kokio velnio cia ussigruzinot ant musu gerb. bosoGeriau po padarykim
as ne virsininkas
Ir toliau taip, viršininke
tai pakolkas skundu nebuvo
Tai kad čia tu tikiesi, kad nenuspausi
tai nebetikek