Kavos Klubas Nr.7 (2014m. RUGSĖJIS)

perduok sveikinimus savo Moteris.

Cia muset ruduo,krintantys lapai,vejai…kalciausi ,del musu ,daugelio irzlumoTaipPavargęsTaip kad brangieji,reik ikalt ir visur pasidarys truputi sviesiauTaipMirktSiandien maniskes gimdienis,tai manau jau neuzilga,manes cia trezbo nebematysitTaipJuokiasiJuokiasi

Ne visai tu viršininke ir ramus, oj ne visaiTaipNeMirkt

tai kad as labai ramus Ufff

…sportoBaisus
Laikykis,nėr čia pas mūs baisuNeDovanaButelis

Apsvaigęs

Kas tau čia pasidarė?
Viskas čia čiki ir nereik nervintisApkabinimas

kuo daugiau tuo geriau

Na va dabar tai prirasysim,ojj prirasysim…Juokiasi

temike pakurtaMirkt

[quote]
Romka ra:
pasiulymu isgirsiu ir priekaistus priimsiu

Nusibodo ramiai gyventMirkt,ar adrenalino stoka???JuokiasiJuokiasiJuokiasiPakursi,padiskutuosim,nors ir siaip ,nera tas musu klubelis toks jau liudnasTaipGeraiGeraiGerai

reikia tema pakurt “pasiulymai moderatoriams” tai ir pasiulymu isgirsiu ir priekaistus priimsiu Mirkt. tiksliai, bus laiko pakursiu nauja tema skraiduole Mirkt

PrivetLabas,nemanau ,kad cia kas tave rauna,tai yra smulkmenosTaipViskas cia ok su tavo moderavimu,na ir siaip paziurejus,tave cia visi palaiko,gerbia.Tad laikyk taip toliauApkabinimas

jauciu laikas man is cia atsistatidinti, nes jei liaudziai nepatinka mano darbo metodai, nebusiu kaip seimunas nesilaikysiu isikandes posto. nei man cia reikia nei ka, o kaskart aiskinti kas, kam uz ka tai jau uzknisti pradeda, dabar as suprantu kaip nesaldu moderuot klubeliuose kur didelis aktyvumas tokiuose kaip auto, zveju Mirkt

Labas

Sweiki maistieciaiLabas,kokio velnio cia ussigruzinot ant musu gerb. boso?????????Geriau po KavapadarykimTaipGerai

as ne virsininkas Ne

Ir toliau taip, viršininkeIdėjaTaipCha cha

tai pakolkas skundu nebuvo MirktDrovus

Tai kad čia tu tikiesi, kad nenuspausiLiežuvis

tai nebetikek Kietas