Kauno marios

o jos pavojingos?

ziurekit neziureja,garantuotai anksciau ne viena toki suvalgeJuokiasijei dar patyrinesit,tai ir karsiai ir starkiai turi ju…

https://www.youtube.com/watch?v=_CBMYc3YgMc&t=1s
Cia galima paziuret Šypsena

jus man sakykit kas per kirmeles KM eseriuose buna? Kaimynas buvo tai sake kas antras eserys su jom.

mano budas ne tavo reikalas pingvine geriau toliau sildyk jajus tarpukojiLabas

papuola ir karsiu Mirkt

Taip kas alkanas, tai ir po pilnas roges tysia krantan

bet ir karsiuku kaunuskese privise…sportas ne zvejybaLabas

JuokiasiGeraiGeraitoks jo budas

Tai kodel *****as romantike man pisi prota kas apsimoka, kas neapsimoka? Cha cha

sjani nieko tu nesupranti apie romantika gamtoje ,man tai dzin tos zuvis ir kaip tavo stintos,bet pavaikstai ledu ,saule kaip siandien grazi,orelis liuks ,o ko daugiau reikia,ciuozejas pravare tai suo nespejo is paskos varytCha chaliuks stebetLabas

Na is kur jum, kawianskam, zinot, kas man geriau?
Man tas eseriukas nei prie 10 cm, nei prie 5 cm storio ledo nereikalingas, nei 50, nei 5 ekeciu…man is vis tas ledas ant Kauno, Eliku m. nx nereikalingasVeee
O kas moka, stintos pagauna, po 100 ir daugiau, stambi, bet gi jum eseriukas pigiau kainuoja… Juokiasi

nesulaukiau to laiko uzkniso pukiaiŠypsena

cia tai taip jauJuokiasiGeraibet sjanis uzsispyres ,bet ko gero stintas reiks jam kur nors turguje ieskotJuokiasi

geriau 50 ekeciu prie 10cm ledo, negu 500km del 5 agurkuJuokiasiApkabinimas

Negeroj vietoj buvai, zemutinj daalyj paplavokas neblogai dirbo ir lesciai judejo vidurij dienos Nekaltas

sjani kai turi akumoliatorini suktuva normalu tai pokui veter nors ir simtaKietasCha cha 15 sekundziu ir dyrka tik ranka rei saugot ,kad neprasuktuŠypsena

As vakar bazej buvau, po 3 eu nusipirkau ir vargo nematau. Grezt 50 ekeciuKvankt?

Labassian prie grabu nieko gero,zveju gal 30 visi stoviniavo,pikiravo tuda siuda ir man
nieko gero tik kruva pukiu ant avizeles,pragreziau kokia 50 skyliu eseriams ant velnioŠpygatai tiek,paplavokas baltai irgi nedirboŠypsena

uzvakar prie grabu kolega ant velnio gerai eseriu pavaike reiks po nauju pavaziuot,bet busŠpygavisi geri nurankiuoti busŠypsena