Tada 90% ,kad busiu
Pavadinimo reikia ? Na kad ir “Piff-Paff”… O kas cia per nariu sarasiukas, uzdaras koks ale padpolnai surasomi?
O kokie veidai lenda Klubo reikalai gali pajudeti ir cia gerai, tik reikia noro tureti bent daugumai, o ne kaip dabar
Taip Tau sarkazmo netruksta , jei dar būtų ir geranoriškumo , tai būtų nuostabu , bet … deja
Sumanymui visiškai pritariu Ir šeštadienį manau sudalyvausiu. O paskui galima bus pagalvot ir apie Vilnių - kadangi be Kauno desanto čia meetai neįvykdavo, matyt teks vėl “emigrantams” iniciatyvos imtis
VarnasX pasakysiu paprastai, genoriskumo yra, ir noras vis atsiranda pazadinti si mieganti kluba, plius kaip kuriems reikia cia nusileisti ant zemes ir viskas bus ok
Okis pokis shmokis. Dalyvauju (Pikts pasirinkimo nepaliko ) kas zhino oru prognoze
As specialiai vaziuociau i Kauna, deja, dabar mane skiria nuo Kauno ne 100km, o apie 4500 km… Bet ideja labai grazi. Sveikinu, taip ir toliau, dazniau tokiu turiningu ir pilnai uzpildytu susitikimu, saunuoliai Todel pavadinimas tiktu KOVOTOJAI.
Siulau pavadinima - Kauno foto-video megeju saviveiklos klubas “Varnas”. Ar gi ne isdidziai skamba?
beje, kaip man tapti kokio nors lygio “Varno” nariu? ko gero neimanoma, kaip ir klaipedos klube neimanoma buvo na bet sekmes
wow!
sveiki kavenckai , malonu, kad pagerbet ir iraset i garbes narius tikiuos greitu laiku irasysit ir i narius P. S. didi tikimybe, kad meete sudalyvausiu
Tai sakot kvieciami visi ??? Idomu gal visai butu…
Sveiki Kauno klubieciai,man butu didele garbe tapti jusu klubo nariu (garbes,ar kandidatu,ne taip ir sverbu).I susitikima(arba kaip jus ten keikiates-Meeta)del zinomu priezasciu atvykti negalesiu.aciu ir sekmes
Delgada axy AC_Hemet Taigi pirmoj žinutėj parašyta priimami visi geros valios žmonės , taigi kaip esančius toli priimsim , kaip garbės nariais
Taigi giedliau , kaip po ir į kandidatus galim traukti
KOks autobusas ar mikriukas ten lekia ? O gal kas pakeliui pro eigulius ?
Nu jo gera mintis, o mintis pasiekusi galva karstligiskai pradejo ieskoti smegenu Siaip as gal vaziuosiu pro eigulius su masina. Bet dar tiksliai negarantuoju. O ten nuo tvirtoves alejos vaziuoja 28 mikriukas. Susirasysim
Siulau pavadinima - Stumbras (Kauno simbolis).
laba diena ir mane į sąrašiuką