Siandi ryte 05.35 per lietaus radijo stoti girdejau grazia lietuviska daina dainuoja jauna mergina…pradzia prasideda grazia melodija atliekama puciamuoju instrumentu…tiksliu zodziu atgamint negaliu bet lyg buvo kazkas panasaus i “mano sirdele uzburk”
Skaitai mintis.
Taip, maisau. Melagi, melagi juk su Dzimu Keriu, ar kaip ten jis, kur advokata vaidina. Man reikejo is to filmo, kur vaikas rezisieriu kankino. Aciu
[quote]dabar net geda uz toki netikslu klausima
[/quote]
Siandi ryte 05.35 per lietaus radijo stoti girdejau grazia lietuviska daina dainuoja jauna mergina…pradzia prasideda grazia melodija atliekama puciamuoju instrumentu…tiksliu zodziu atgamint negaliu bet lyg buvo kazkas panasaus i "mano sirdele uzburk"
Lietuvos šokių dešimtuke vakar, per fox trotą Kokios ten dainos, gal kas žino? Ypač domina dainos, kur Mantas , Greta ir Seržas šoko Ir šiaip ten gražių dainų labai daug būna
njum sveiki gal kas gali pasakyt grupes kuriu dianos skamba American Pie 5 : Naked MIles ??ar bent jau ta daina per rungtynes su liluputais I wish I could be a bit taller…
gal kas zinote kaip vadinasi daina, kurioje zodziai skamba mazdaug taip (frazemis):
“who knows what tomorrow brings”
“you’re on the spot for a shot”
“uuuu she taking an opportunity
uuuu looking for realise”
pried.: “and she says - hello hello hello…hello, she says - hello hello hello”
ir pan.