Kas ten grojo? Neatpažintos dainos čia. II dalis.

Jei tamstelė prancūzų kalbą atpažįsti taip pat, kaip rašai lietuviškai…KlastaPavargęs

[/quote]

ak… ka tu sakaj? as rasyt nemoku? niu ka jau padarysi yra kajp yra… as paklausiau gal kas zino toky atlikeja ir neprasiau nagrinet mano rastingumo. jajgu nez kas ten toks taj ir nebambek ce…

kas dainuoja daina, kuri prasideda… Cha cha

free your imagination, touch your yeah yeah imagination, groove your imagination, moove your ???

gal zinot ten kur per kazkokio draudimo is n raides reklama per tv3 dainuoja box box…ten kur kazkokios dezes veza ir pan…kaip ta daina vadinasApsvaigęs

Vis dar domina

Sweiki snd uzmaciau tokia sena daina per FSTV zodziai “I wont candy …”.Buciau dekingas suzinojas tos dainos pav Mirkt

Per “Mados Reidą” dažnai groja tokią dainą, na kažkas panašaus : ironic ironic i want your body, i like your gucci in your… Gal yra žinančių? Šypsena

nu jo punkrock stiliaus dainose tik ir lipdo final countdown ir eye of the tiger Cha cha

Sveiki, nugirdau vienos dainos priedaini: “Eeeeei, I’m a liar(ar kzk labai panasus zodis)… forever”. Gal kas zinote pavadinima ir atlikeja? Šypsena

Aciu Mirkt

The Corrs - Breathless

Mane irgi domina Taip

ten liube daina. vadinasi “davai za” man atrodo Nekaltas

Simone White - Beep Beep Song Drovus~

tai nieks nezinot vana tallinn reklamos dainos ? Nekaltas

jau nebereikia radauŠypsena

koks dainos pavadinimas kur 69danguje pries pora savaičiu dainavo laidoje ‘Puikusis šou’ zodziu neprisimenu kažka apie gražuoles ligtaisNekaltas

gaila bet ne si,ziurejau youtube bet neradau…
kazkas buvo idejes videogaga bet jau istryne…

ten tokio trance/techno labiau stiliaus ir zodziu nedaug tik
I feel…sunshine…I feel…sunshine

Nu ne ta daina!

Nu ne ta daina!

Lets_G0 rašė:
gal kas znt sitos pawadinima sena lb daina http://www.youtube.com/watch?v=ff2hlfrHK04 Sitam wa kazlo klipe [b[ ygala pradeda dainuot kas pades busiu lb dekingasm, tai ar yra zinanciu ? Laimingas