Gal kas turite otpetyje moseniky - devushki? HELP!!!
gal kas zinote kaip vadinasi dainike kuria grojo per zvaigzdes ant ledo kai soko vika is mango… kazkaip ei makalena…
kas ten grojo ? Dainuoja vaikinas ir mergina … daznai kartojasi zodziai : cause baby i believe that you’re the one for me … cause baby i believe in you. daina svelni .
free_to_fly rašė:
gal kas zinote kaip vadinasi dainike kuria grojo per zvaigzdes ant ledo kai soko vika is mango… kazkaip ei makalena…
Sergio Mendez-Magalenha
Labas vakaras, zinovai
Turiu toooki dideli prsyma Tikriausiai kazkas vistiek zinos mano aprasyta daina …
girdejau ja pirmadieni (vasario 19d.)svyturio boulinge Kaune. Tai tokia leta angliska daina, nors tikriausiai geriau butu galima pavadinti tik monologu. Kur vyras anlgiskai kazka baldielina apie gyvenima. Tokia raminanti melodija ir tas monologas. Senoka, kiek pamenu, sita kompozicija. Esu tikra, kad ne vienas is jusu turit ja, pasakykit kaip vadinasi. Please …
Hiijame rašė:
Labas vakaras, zinovai
Turiu toooki dideli prsyma Tikriausiai kazkas vistiek zinos mano aprasyta daina …
girdejau ja pirmadieni (vasario 19d.)svyturio boulinge Kaune. Tai tokia leta angliska daina, nors tikriausiai geriau butu galima pavadinti tik monologu. Kur vyras anlgiskai kazka baldielina apie gyvenima. Tokia raminanti melodija ir tas monologas. Senoka, kiek pamenu, sita kompozicija. Esu tikra, kad ne vienas is jusu turit ja, pasakykit kaip vadinasi. Please …
gal baz luhrmann - everybody is free…
Sveiki,
Siandien, per "zvaigdziu duetus" dainavo daina Gytis su Sandra, gal zinot jos pavadinima, keli zodziai is sitos dainos "as sergu tavimi…",
Grosse_Unsinn rašė:
Hiijame rašė:
Labas vakaras, zinovai
girdejau ja pirmadieni (vasario 19d.)svyturio boulinge Kaune. Tai tokia leta angliska daina, nors tikriausiai geriau butu galima pavadinti tik monologu. Kur vyras anlgiskai kazka baldielina apie gyvenima. Tokia raminanti melodija ir tas monologas. Senoka, kiek pamenu, sita kompozicija. Esu tikra, kad ne vienas is jusu turit ja, pasakykit kaip vadinasi. Please …gal baz luhrmann - everybody is free…
aciu aciu aciu visada zinojau, kad galiu pasitiket banga.lt
X-rAyED rašė:
Žmonės, gal kas žinot, kas čia? Užuploadinau į Rapidshare 11 sekundžių fragmentėlį (daugiau neturiu)http://rapidshare.com/files/17959993/NKL_vinjete_11s.mp3.html
Dėkojam iš anksto
geras gabalas cia yra Paul Oakenfold - Ready Steady Go
ehey reik ir man pugalbos, visai neseniai, si menesi pries pora savaiciu atrodo, per zipfm pradejo grot daina prancuzu atlikeju kiek zinau ir vyriskas balsas dainuoja vis “dirty disco dirty day” ar pan, butu gerai suzinot tikslu atlikeja ir dainos pavadinima. Dekavoju
Gyvsidabris rašė:
ehey reik ir man pugalbos, visai neseniai, si menesi pries pora savaiciu atrodo, per zipfm pradejo grot daina prancuzu atlikeju kiek zinau ir vyriskas balsas dainuoja vis “dirty disco dirty day” ar pan, butu gerai suzinot tikslu atlikeja ir dainos pavadinima. Dekavoju
gal da hussla - dirty disco ?
NesAšEsuHawana rašė:
kas ten grojo ? Dainuoja vaikinas ir mergina … daznai kartojasi zodziai : cause baby i believe that you’re the one for me … cause baby i believe in you. daina svelni .
Gal tai - Brosis - I believe
HEY! susiduriau su tokia problema, gal kas pagelbesit, kas groja per laidos "Jeigu" anonsa? Ten kur bus ale su Merunu kiek atsimenu. Labai prasau kas zinot padekit. aciu
Hiijame rašė:
Grosse_Unsinn rašė:
Hiijame rašė:
Labas vakaras, zinovai
girdejau ja pirmadieni (vasario 19d.)svyturio boulinge Kaune. Tai tokia leta angliska daina, nors tikriausiai geriau butu galima pavadinti tik monologu. Kur vyras anlgiskai kazka baldielina apie gyvenima. Tokia raminanti melodija ir tas monologas. Senoka, kiek pamenu, sita kompozicija. Esu tikra, kad ne vienas is jusu turit ja, pasakykit kaip vadinasi. Please …gal baz luhrmann - everybody is free…
aciu aciu aciu visada zinojau, kad galiu pasitiket banga.lt
visada prašom jei nerasi atsiųst galėsiu
zinau rašė:
Sveiki,Siandien, per "zvaigdziu duetus" dainavo daina Gytis su Sandra, gal zinot jos pavadinima, keli zodziai is sitos dainos "as sergu tavimi…",
Nežinau, kas atliko anksčiau, bet vadinasi “Romansas dviems”
karpisss rašė:
HEY! susiduriau su tokia problema, gal kas pagelbesit, kas groja per laidos "Jeigu" anonsa? Ten kur bus ale su Merunu kiek atsimenu. Labai prasau kas zinot padekit. aciu
Mya, Pras & ODB - Ghetto Superstar
Cougar rašė:
karpisss rašė:
HEY! susiduriau su tokia problema, gal kas pagelbesit, kas groja per laidos "Jeigu" anonsa? Ten kur bus ale su Merunu kiek atsimenu. Labai prasau kas zinot padekit. aciuMya, Pras & ODB - Ghetto Superstar
Baisiai DEKAVOJU
as megstu mena ypac muzika ir manau kad tai saunu klausitis popso roko ir t.t.
karpisssaj pabandysiu tav kaip galiu padėt okey
Erikutea12 rašė:
as megstu mena ypac muzika ir manau kad tai saunu klausitis popso roko ir t.t.