Kas ten grojo? Neatpažintos dainos čia. II dalis.

Gal kas turite otpetyje moseniky - devushki? Šypsena HELP!!!

gal kas zinote kaip vadinasi dainike kuria grojo per zvaigzdes ant ledo kai soko vika is mango… kazkaip ei makalena…Cha cha

kas ten grojo ? Dainuoja vaikinas ir mergina … daznai kartojasi zodziai : cause baby i believe that you’re the one for me … cause baby i believe in you. daina svelni .

Sergio Mendez-Magalenha

Labas vakaras, zinovai Šypsena
Turiu toooki dideli prsyma Šypsena Tikriausiai kazkas vistiek zinos mano aprasyta daina …
girdejau ja pirmadieni (vasario 19d.)svyturio boulinge Kaune. Tai tokia leta angliska daina, nors tikriausiai geriau butu galima pavadinti tik monologu. Kur vyras anlgiskai kazka baldielina apie gyvenima. Tokia raminanti melodija ir tas monologas. Senoka, kiek pamenu, sita kompozicija. Esu tikra, kad ne vienas is jusu turit ja, pasakykit kaip vadinasi. Please … Apkabinimas

gal baz luhrmann - everybody is free…Nekaltas

Sveiki,

Siandien, per "zvaigdziu duetus" dainavo daina Gytis su Sandra, gal zinot jos pavadinima, keli zodziai is sitos dainos "as sergu tavimi…",

aciu aciu aciu Šypsena ApkabinimasApkabinimas ApkabinimasApkabinimasApkabinimas visada zinojau, kad galiu pasitiket banga.lt Šypsena Laimingas

geras gabalas Gerai cia yra Paul Oakenfold - Ready Steady Go

ehey reik ir man pugalbos, visai neseniai, si menesi pries pora savaiciu atrodo, per zipfm pradejo grot daina prancuzu atlikeju kiek zinau ir vyriskas balsas dainuoja vis “dirty disco dirty day” ar pan, butu gerai suzinot tikslu atlikeja ir dainos pavadinima. DekavojuŠypsena

gal da hussla - dirty disco ? Flirtas

Gal tai - Brosis - I believe Nekaltas

HEY! susiduriau su tokia problema, gal kas pagelbesit, kas groja per laidos "Jeigu" anonsa? Ten kur bus ale su Merunu kiek atsimenu. Labai prasau kas zinot padekit. aciu

visada prašom Juokiasi jei nerasi atsiųst galėsiu Drovus

Nežinau, kas atliko anksčiau, bet vadinasi “Romansas dviems” Šypsena

Mya, Pras & ODB - Ghetto Superstar

Baisiai DEKAVOJU KietasLabasApkabinimas

as megstu mena ypac muzika ir manau kad tai saunu klausitis popso roko ir t.t.

karpisssaj pabandysiu tav kaip galiu padėt okey

ApsvaigęsKvankt?