Sveiki, ieskau dainos is filmo “Fast and Wild Illegal Street Racing [2006]”, daina groja ties 5:59 minute, o dainuoja:
“Tell me slowly, i’m thinking” daina tai tokia i klubine uznesha, bet lb gera jei kas zinot parasykit…
žiekit, negaliu rast vienos dainos tokia lėta baladė ir man atrodo kad čia atlieka amy diamond, bet niekaip negaliu rast pavadinimo. Pamenu keletą žodžių, maždaug life between black and white… or smth
DEEP FOREST - Sweet Lullaby (Justin C aka Virus J & Justin Xara Remix)
Jei turi dc++, tai mane rasi visuose lietuviskuose hubuose. nikas: meshqz. Uzdesiu extra slot’a ir parsisiusi daina…
Ieskau vienos melodijos, bet nezinau, kaip ji vadinasi.
Ta melodija skamba "Na Palauk" serijoje su statybomis, kur vilkas sokineja ant poliakales. Tai gana populiari melodija (as ja , beje, nesenai per radio girdejau), bet nezinau, kaip vadinasi. Man reikia kaip muzikinio fono. jeigu zinotumet is kur ja parsisiusti, butu is viso jega.
Siaip per Pulp Fiction groja Dick Dale “Misirlou”, sita ir nukopino Black Eyed Peas, o originalas kiles is graiku, kuri pirma karta 1927 metais atliko Michalis Patrinos
ziu, per kazkokia radijo stoti leidzia labai grazia daina… kiek pamenu zodziai tokie: “he is free, free like a wind. he is fre, and he will win. 'cous his heart is brave”. atsiprasau, jei kokia klaida iveliau, bet cia kiek ant greituju nusirasyt spejau… buciau dekinga, jei kas parasytumet kieno ir kokia tai daina ;]