Norėčiau sužinoti koks dainos pavadinimas, man atrodo atlieka Gytis paškevičius, o priedainis prasideda: “prašau lietaus mane užjausk…” O gal kas nors turite šią dainą ir galėtumėt man atsiųst?.. Būčiau labai dėkinga…
Anksčiau, kai rodydavo "10 of the best EMA performances" per MTV, ten grojo mergina (manau kad mergina. ji su didelia balta kepure) su bugnais ir bahuras su gitara. Stilius - man atrodo kad rokas…
sveiki,prireike pagalbos. Lygtai pet shop boys dainuoja tokia labai sena daina,bet koks jos tikslus pavadinimas?? :“tell me why,dont you try,not to break your heart,and make your life hard…” gal kas tiksliai zino ja??
Teko pora kart girdeti klubuose sita daina, zodziu tikrai nepasakysiu, bet dainuoja mergina(kita versija vaikinai dainavo), tokiu lyg truputi indisku balsu, priedainis mzdg " Eaaa… Bumbumbeaa ", greitas ritmas. aciu
Gavau i maila lb faina Galaxy daina.Rami tokia,tokia ,na net nezinau kaip daugiau aprasyti…Bet niekaip negaliu albumo surasti.Ir persiust is mailo i bite nelabai mokeciau,kad galetumet paklausyti.
sveiki bukit zmones pasakykit kas ten per daina groja http://depositfiles.com/en/files/445223 cia is power reklamos isirasiau daznai jai girdziu klube bet nzn pavadinimo
hi bukit geri padekit…ta dajna dajnuoja vyrishkos lyties atstovas…priedainis Love’s flying to the mooning “back” if you’ll be if you’ll be my babe…to zodzio kuris kabutese tixliai nznau…