Gal kas turit melodiją, grojusią per Boratą, kai jis žaidė ping-pong? Dėkui iš anksto…
sorry kad truputy ne i tema …bet gal galit ishnaudoti sawo balso teise ir prabalsuoti uz Kesta
http://www.zebra.lt/vyrams/meiles_konkursas.php?kid=108&st=view&show=3
…dekui …ir jei kokiu daijnu reijkes tai kreipkites su pavadinimais
dekui jei kas pastebejot
labai dekui
neseniai per radija girdejau viena daina ir ji man taip uzstrigo kad iki siol negaliu pamirsti, ten dainavo moteriskas balsas apie kasablanka(manau kad tai turetu buti senoka daina)
pIscIs rašė:
sweiki, wat ir as turiu toki idomu gabaliuka jums iminti. siaip labai senas, turiu ant tel jo ishkarpa, o tiksliau priedaini:
“oi mergyte ar girdi, pasokdint mane gali, su sijonu per lankas padainuosime dainas, oi mergyte ar girdi, pasokdint mane turi, isgirdai ir vel gyvensime geriau…”
gal kas zinot, googlej radau kad GALBUT tai 46’uju vlado jakubeno gabalas, bet ten tik pavadinimas tai sunku pasakyt taigi gal kas tiksliau zinosit…
blm, man rodos vienam savo senų gerų cd turėjau šitą dainą
mankas rašė:
neseniai per radija girdejau viena daina ir ji man taip uzstrigo kad iki siol negaliu pamirsti, ten dainavo moteriskas balsas apie kasablanka(manau kad tai turetu buti senoka daina)
I think it`s …
Jessica Jay - Casablanca…
I fell in love with you watching Casablanca.,…
o gal ir klystu jei taip tai sorry
Kajenius rašė:
Dar karta isitikinau kad bitej niekas neklauso house/techno/progressive… nu tiek tos, jau suradau ko reikejo
Ir kas gi ten buvo? Turejau viena varianta, bet tavo tikriausiai ne tas: Freestylers - In Love With You
Sveikučiai,
Noriu paklausti, gal kas žino, kaip vadinasi originali daina, kurią lietuviškai yra perdainavęs Radži (“Ką daryyyyyt, kai tavęs nemyli niekas, o tu taip visus myyyyli”).
Ir dar: Gal kas žino per LNK rodomo serialo “Sos Mi Vida” (Tu - mano gyvenimas) garso takelio dainų pavadinimus (kalbu ne apie natalios Oreiro Sos Mi Vida, o apie kitas, kurios dažnai groja serialo metu). Ačiū
Ona_999 rašė:
mankas rašė:
neseniai per radija girdejau viena daina ir ji man taip uzstrigo kad iki siol negaliu pamirsti, ten dainavo moteriskas balsas apie kasablanka(manau kad tai turetu buti senoka daina)I think it`s …
Jessica Jay - Casablanca…
I fell in love with you watching Casablanca.,…
o gal ir klystu jei taip tai sorry
dekui tai ta daina
Sveiki,labai patiko tas gabalas kuri groja per Omnitel reklama su pantera ir tuo bachuru?
gal kas netycia ji zinot?arba turit?
Gal girdejot gabaliuka apie BMW, ten repas kiek nugirdau ir vis kartoja raides B M W… buciau labai dekingas jai pasakytumet kas atlieka
Karta kaune vaiksciojau po muzikos aparaturos parduotuve ir leido sita gabaliuka, net uzsinorejau BMW nusipirkt Šypsena
aciu
per tv3 naujas anonsas animacinis. ten ale kazkokia piesta reportere-piranija kazka sako or tuo metu groja toks gabalas. skamba lyg ir : i’m a loser ar kazkas pan. gal zinot? aciu.
Family-Guy rašė:
per tv3 naujas anonsas animacinis. ten ale kazkokia piesta reportere-piranija kazka sako or tuo metu groja toks gabalas. skamba lyg ir : i’m a loser ar kazkas pan. gal zinot? aciu.
tai Beck-Loser
Gal kas zino kokia daina groja per filmo “Patriotas” reklama?
Ja rodo per Tv3
Funcė rašė:
[quote] visi kas ieskojo dainos is tempo reklamos, tai jos pavadinimas Heartbeat - strong
Labai ačiū.
Por_ti? rašė:
Sveikučiai,
Noriu paklausti, gal kas žino, kaip vadinasi originali daina, kurią lietuviškai yra perdainavęs Radži (“Ką daryyyyyt, kai tavęs nemyli niekas, o tu taip visus myyyyli”).
Ir dar: Gal kas žino per LNK rodomo serialo “Sos Mi Vida” (Tu - mano gyvenimas) garso takelio dainų pavadinimus (kalbu ne apie natalios Oreiro Sos Mi Vida, o apie kitas, kurios dažnai groja serialo metu). Ačiū
Pati tų dainų ieškojau
Gal kas zinote kas atlieka daina kurios zodziai yra tokie :
Mums sianakt priklauso dangus, zvaigzdes lyg vyno taure…
gal kas zinot ta daina kur per mtv vj blog reklama dainuoja kai vyrukai sniegu metos?
Gal kas žinote, iš kur galėčiau parsisiųsti muzikos, pagal kurią būtų galima šokti tango? Labai reikia vienam renginiui.
kas dainuoja serialo ‘be namu negerai’ lietuviska varianta ir angliska?