Kas ten grojo? Neatpažintos dainos čia. II dalis.

Julija Savičeva - Jesli v serdse živiot liubov. Nu čia aišku grynai lietuviškai parašyta, ieškot reiktų truputį kitaip parašius. Jei nerasi, PM

Ble, TINGINĖ esi. Atsiversk 1 puslapį atgal. Pačiam viršuj paryškintai parašyta. Uch, kaip nekenčiu tokių tinginių, kurie net 3 puslapių atgal nepaskaito Piktas

kaip ieskot jau zinau Mirkt dekui Apkabinimas

1. Garou - Gitan Šypsena Ten ir dainuoja “Žitan” (čia tarimas), o antros nežinau

Sveiki, pažiūrėjau “Žiedų valdovą”, tai soundtrack’o prisireikiė. Nerandu vienos dainos. Tos, kur kiekvieno filmo pačioj pačioj pradžioj groja. Koks jos tikslus pavadinimas? Į AŽ. Dėkui. Labas

Tikrai??? oi kokia aš kvėša - buvau įsitikinusi, kad že tem Juokiasi ką noriu, tą ir girdžiu Cha cha aišku, visų prancūzų tarmių negali žinot žmogus Cha cha Ačiū už pagalbą - emulys jau dirba.

TAIP TAIP TAIP!!! Tai ta daina!!! Ačiū labai labai labai - aš jos taip norėjau Šypsena fantastika - ak - myliu muziką Šypsena Drovus Pagaliau turiu ją GirtasApkabinimasLinksmybėsTūsas Dijanka, tamsta esate fantastiška bangietė Cha cha

Ai, nu ir aš paklausiu. Žiūrėjot gal kas aną dieną per LNK filmą Širi? Ten pačioj pačioj filmo pabaigoj grojo tokia super fantastiška korėjietiška daina, toj scenoj, kur mergina davė tam vyriškiui paklausyt ausinuką. Šiaip susiradau Širi soundtraką (bet jo neleidžia atsisiųst), tai ten pati paskutinė daina yra "Love theme", bet kad ji kartojasi dar kelis kartus, tik kad versijos matyt kitokios. Tai norėjau tiksliai paklaust, gal kas žinot, kokia ten daina? Arba gal kas turit ir galėtumėt pasidalint?

ar dar kam reikia nomedos dainos pavadinimo?kur per anonsus arba gale? ;]gazzara-spirit of summer

Gazzara - Spirit of Summer

O kaip ten maždaug skamba? Gal Enya - May It Be?

garso takelio kompozitorius - Dong-jun Lee, tik nežinau ar tai padės…

kaip vadinasi makejevo daina kur per to naujo lt serialo anonsa groja?

sveikiŠypsena hmz labaj tikiuosi kad kasnors gales man padeti su viena daina, kuri mane kankina jau metus… kazkada isgirdau ir negaliu pamirst:/ tai vat tokie jos pozymiai:

1. dainuoja vyras
  2. daina leta
  3. zodziai tokie "in my sectret life…i miss you so… hold on… in my secret land…"
  4. google visikai nepadedaLiūdnas

dekuj is anksto, jej nors kokia panasia daina zinot, rasykit, bandysiu siustis ir klausytis, gal pataikysitCha cha

Sveiki, gal zinot per tv neseniai rodydavo (gal dar ir dabar rodo) reklama - giorgio armani. Tai va, reklamos metu skamba kazkokia muzika, tai gal zinot kas ten per muzika? Tiesa, yra 2 reklamos to paties tipo, bet skirtingos muzikos groja, bet nezinau kaip apibudint man patikusia Šypsena Butu labai saunu, jeigu zinotumetŠypsena

Deja, nepadeda. Kompozitorių aš jau seniausiai susiradau ir visą soundtraką susiradau, tik kad jo neleidžia nei parsisiųst, nei paklausyt. Sakau, tam filme ta daina buvo paskutinė, o garso takelyje paskutinė daina vadinasi "Love theme", bet kad ta "Love theme" soundtrake kartojasi dar kokius 3 kartus, tai jaučiu ne ta bus. Anyway, ačiū už pastangas.

gal

Leonard Cohen - In My Secret Life

sveiki. zinau kad jau cia per velai klausiu, bet gal kas zinosit… tiesiog negalejau anksciau prieit prie kompo…

tai ten buvo filmas "blogasis santa", tai kokia ten daina per jo reklama grojo?

smalsumo apimta pabandžiau paieškoti, bet… nustebau - radau arba mokamus, arba apskritai emule nė vieno rezultato neparodė. bet taip negali būti…

Vienas is dainuojanciu yra merunas(ten lyg ir duetas)dainuoja mazdaug:skrendam jausmo debesy,mes abu labai mazi…

labai būsiu dėkingas jei galėsit padėt sužinot kas čia per daina, nes nei su google nei su niekuo nerandu

http://www.nescio.ten.lt/song/nice.mp3

čia kiek prisimenu iš filmo Siblings…

dėkui…