Kalnų slidinėjimo banginiai žiemos sezono įspūdžiai, info, patarimai !

2004/2005 sezono Slovakijoje naujovės: narty.pl/tresc.php3?id_tresc=503&kom=id_tresc&dzial =62 Sekmės ,sniego! sniego!sniego! Labas

Gal atsirastų poliglotas, kuris trumpai nupasakotų tas naujoves? Nekaltas

sveiki slidinetojai, siame sektoriuje-slidinejimo esu vissiskai zalias, taigi sugalvojome su draugais vaziuot slidineti i slovakija, gaunasi musu grupe apie 10 zmoniu, patirties neturime, daugeliui musu tai bus pirmoji kelione i kalnus, vaziuojam pailseti ir gal paslidinesim, kadangi visi nori ir ziema bent savaites atostogu Šypsena …noreciau is jusu jei tik imanoma patarimu kur geriausia vaziuoti, kad kelione butu tikrai ne brangiausia…labai dekoju, planuojam isvaziuoti sausio pabaigoje

Būvau ten prieš 6 metus. Informacija pasenusi. Kokiu transportu važiuosit, kur ir kada? Jei jūsų daug, galit gaut nemažą nuolaidą turistinėj firmoj. Aš irgi planuoju važiuoti.

na matai planuojam vaziuot per turistines agenturas, bet visi atkalbineja, betkitos iseities nematau nes musu tarpe vairuotoju nelabai norinciais buti yra Alus taip kad greiciausiai per agentura leksim…planuojam vaziuot gale sausio-pradzioj vasario, o vaziuot tai kiek supratau geriausia i Jasna

[cBūvau ten prieš 6 metus. Informacija pasenusi. Kokiu transportu važiuosit, kur ir kada? Jei jūsų daug, galit gaut nemažą nuolaidą turistinėj firmoj. Aš irgi planuoju važiuoti. na matai planuojam vaziuot per turistines agenturas, bet visi atkalbineja, betkitos iseities nematau nes musu tarpe vairuotoju nelabai norinciais buti yra Alus taip kad greiciausiai per agentura leksim…planuojam vaziuot gale sausio-pradzioj vasario, o vaziuot tai kiek supratau geriausia i Jasna Yra dvi firmelės, vežančios į Jasną litamikus.lt ir inturlita.lt Jei sudomins, parašyk [email protected] , gal dar ką rasiu. Mane domina 6-7 dienų slidinėjimas, plius kelionė. Galima sutilpti į 8-9 dienas.

grizom is Meribel (FRA) buvo fantastika Niam niam tik kad kainos kandziojasi Kanda, neveltui ten daug novaruskiu vaziuoja Cha cha

Į Jasną aš važiuoju vasario 11d. su “Sofina”.Tel.:2457622. Važiuoja du autobusai 10dienų ir 14dienų, 75Lt/para (kielionė, nakvynė, piet.-vakarienė ir pusryčiai,vežiojimas kievieną dieną į Jasną).Ski pasas 8d- 4150 Sk, baseinai, slidžių nuoma, alus apie 250Lt.Gyvenam netoli Mikulašo komplekse “Lučky”. Bus linksma kompanija iš Piterio, Lietuvos, Boltarusijos. Info.:apie Jasna-Zagradki,Jasna-Otupne, Jasna-Lukova : holidayinfo.sk/jasna.sk/ apie “Lučky”: limba.sk Iki susitikimo Labas

To Oktos : papasakok plachiau, plachiai Apkabinimas visuomenei,please !

tai tiesiai noriu paklaust slidinejimo banginiu…vaziuojam pirma karta, 8 zm grupe, kaip geriau bandyt patiems vaziuoti ir ieskotis gyvenimo, vaziuot savo transportu ar vaziuot per kelioniu agenturas…pinigai yra svarbu

Jei norit taupyti vaziuokit savo transportu. Pigiausia nuomotis visa kotedza(namuka) tokiai chebrai. Rezervuotis siulau lietuvoje per internete, o nuvaziavus galite( jei bus noro) paieskoti ir vietoje kur apsistoti(gal rasite dar priimtinesni varianta).

Studijuok komentarus ir varyk su firma, mažiau galvą skaudės, pailsėsi. Apart Jasnos dar gali pasidomėti Špindleruv Mlynu. Prieš du metus ten būvau, labai patiko. Pasitikrink paštą.

papasakot apie Meribel? na trumpai tariant, viskas idealu, simtai trasu, pakeleju, nes gali nusipirkt bilieta i keltuvus ir keliaut ish vieno kurorto trasu i kita, o kurortu ten didelej teritorijoj apie 6 jei neklystu. Gerai aisku kainuoja keltuvai savaites 250euru. Kanda gyvenom tokiam kukliam viesbutely be maitinimo, bet su voirtuve tai virem savo valgi, bet velgi uz 4vieti kambary paklojom 1000 euru savaitei. Privalumas tas kad gyvenom trasu papedej, tode ryte 9 ryto jau prie keltuvu stovedavom, ir nebudavo veik nei vieno zmogaus dar Cha cha o eiliu tai nebudavo kad ilgiau kaip 3min. reiktu laukt. Geraitrasose daug novaruskiu, kurie naujaka sutiko restorane kur naujametinis meniu kainavo 1000euru uz snuki, tai mes kiek kitaip pasventem Geraina trumpai, jei nori gero slidinejomo ir tam skiri atitinkama suma pinigu, tai vaziuok ten, ir tikrai nepasigailesi Kietas Nekaltas

Jei i Špindleruv Mlyn- tai ten siemet tikrai nepigu. Gali pamirst kas buvo pries 2 metus. Pats buvau praeitais metais, vaziuoju ir si vasari - tai galiu pasakyti, kad viesbuciu kainos pakilo iki keliu kartu, padidejo ir ski pasas.(buvo 2700CK, siemet 3100CK - 6 dienom. Mes mokam 30Eur uz zmogu . Viesbutis paciam centre, su pusryciais. Pensionai kiek ziurejom uz panasia kaina, nebent busi uz kokiu 5-7km nuo trasu. O del agenturu- man bent jau idomiau paciam varyti: kur nori sustoji, kur nori ten vaziuoji. Tik butina is anksto rezervuotis viesbuti, kad nereiketu vietoj blaskytis

O klausykit hebryt, tuose trasose ir visuose lietuviu pamegtomse kalnu kurortuose tik slidinejama? Kaip yra reikaliukai su vadinamomis sniego lentomis? Atsirado didziuuuliz noraz siemet i kalnus vaziuot, bet vat noreciau ne slidinet, o tomis lentomis kalniukus pabruzynt DrovusGal kas kokios info gali suteikt, gal kas ka mate ishbande ar pan ? Nekaltas

surf.lt/?lt/group/6

jasna.sk/ssch.sk/ Sėkmės Labas

Eik eik, negi rimtai kainos tokios ? Jei is tiesu taip yra tai tokiu atveju viskas man labai primena Austrija, o kai kuriais atvejais Austrijoje butu galima ir pigiau issisukti, tik ten bent jau 100 % sniego garantija … Buvau ir as apsisprendes i Cekija uz savaites vaziuoti, bet va siuo metu susiskambinau su draugais, kurie Austrijoje slidineja, tai sake, kad kai vaziavo pro Lenkija, Cekija ir Slovakija lietus pila kaip is kibiro … Itariu reiks laukti vasario, gal bent tadu salciai ateis …

Tai štai kodėl pinga kelionės. Prieš dvi savaites į Šp. Mlyną be 1100lt. nieks nevežė, dabar yr už 800lt. Palauksim Cha cha