Kalėdinės dovanos

Nežinau kaip Jūs, bet jau pradedu galvoti apie kalėdines dovanas :smiley: Pradėsiu nuo lengvesnių - gal turite pasiūlymų dėl lavinimui skirtų žaidimų 2-4 m. vaikams? Dėkui.

Šita kaip tik sunkesnė atrodo :smiley:

haha, ups:D tada ok, iš kitos pusės… mamai? broliui? draugui? draugei? krikšto dukrai…? :smiley:

Kol kas nieko originalaus nesugalvoju ir aš :smiley: Kažkaip šiemet galvoju apie prieskonių, arbatų ir pan. rinkinukus. Nors gal ir nėra pati geriausia idėja. Žinau tik, kad močiutėms geriausia dovana vaistinės dovanų kuponas, išbandyta :smiley:

Opa, geras! Kodėl nėra pati geriausia idėja… Aš visai buvau pamiršus, kad tikrai galima dar ir tokių rinkinukų padaryti. Praktiška, miela. Idėja tikrai liuks, ačiū :slight_smile:

Sugalvojau, ką vyrui galima padovanoti, bet truputį dar dvejoju. Yra tokia paslauga, kur pasiuva marškinius pagal visus asmeninius išmatavimus ir kitas preferencijas. Atrodo faina, labai asmeniška, ne kasdien galėtum sau leisti. Pati išmatavimų neturėčiau, tai lieka… kuponas? Dėl šitos dalies ir dvejoju. Bet gal kažkam bus irgi idėja :slight_smile:

Na, gal ir ne vyrui, bet manau kaip dovana galetu tikti ir ranku darbo dirbiniai, pvz., zvakes ar kokios tai kitos interjero detales (pvz https://www.sielaimiela.lt/ ). Nors ir smulkmena, bet paprasta ir grazu :slight_smile:

1 Patinka

Grazus dirbiniai, tikrai labai gera dovanu ideja

O kas yra dirbiniai? Ta prasme megztos kojinės, šalikas?

Lietuvos klimatu tai norisi kažkokių šiltų rubų, sveikatos ir pan. Manau vyresniems visokie megztiniai kojines salikai vitaminai, ar tyrimai i tema butu. O vaikams tai puzles, lego, knygeles galetu buti is lavinamuju :slight_smile:

Šiaip irgi gera idėja :slight_smile: Manau žiemą, kojinės, pirštinės yra puiki dovana :smiley:

Va ką per savaitgalį sugalvojau: mažiems vaikams - lavinamieji žaislai.
Sportuojantiems - čekis iš eshopo arba maisto papildai, kuriuos žinau, kad naudoja.