Ką tau reiškia tavo -iausia grupė?

as tai negaleciau vien tik vienos grupes klausytis…kazkaip neidomu atrodo…vieno muzikos stiliaus dar imanoma,bet vienos grupes tai niekaip

NIRVANA yra superine grupe, dar patinka linkin park, radiohead, aerosmith, norah jones…wat tep Cha cha

ash klausau black sabbath, ozzy osbourne, ac/dc, pink floyd ir queen. dar nebuvo dienos, kad nheperklausyciau ju geriausiu gabalu. Cha cha

neypatinagj as kazkaip ir grupiu neturju megiamu dazniausiai kokia dajna patinka ta ir klausaw

As visada klausau Evanescence Šikšnosparnis

turejau - BSB, dabar megstamiausios neturiu Pavargęs

Labas Siaip daug man patinka Myliu, o tos grupes kuriu fanas esu, tai dar pakankamai nesenos Ne

Genesis(seni) Peter Gabriel Led Zepellin RHCP Lenny Kravitz Eric Clapton Santana Moby

hmm… net nžn kokia tai grupė… vienos išskirt niekaip negalėčiau… Nekaltas

turbut tai butu Death… nu dar Burzum Myliu Cha cha

Myliured hot chili peppers Myliu Myliunightwish Myliu Myliuguns’n’roses Myliu Myliunirvana Myliu ir so on… na tiesiog miela klausytis ju, pakelia nuotaika, shiaip rishasi su prisiminimais ir taip tolew…

Tai, kad čia visiškai nauja grupė galima sakyti… Nekaltas… Nelabai sulyginsi su DM, Deep purple…

as taij kazkokios wienos grupes juoda fane nesu… as esu tik werge muzikinio stiliaus… american rock Niam niam Myliu Angelas Žvaigždė

o ne per daug kritikos?.. muzika juk skonio reijkalas…

Taip Taip Taip Gerai… wisaij pamirsau… reiks isknisti ju mp3 Cha cha Myliu

kai isgirdau 36crazyfists gal pries kokius 3 metus, tai dar kol kas nieko geresnio nesu girdejes. buna patinka grupe bet nusibosta veliau. bet 36 crazyfists jauciu kad istrigo amzinai. galiu ju klausyt visada - nors linksmas, ar depresuojantis…

-iausia grupe, man reiskia, tai, kad turiu beveik visus ju albumus ir singlus. Taip ju pasielgiau su: Deep Dish Fatboy Slim Moby ATB Apollo 440 Aphex Twin Faithless Andy Hunter Aphrodite Aquasky Asian Dub Foundation bt kraftwerk ORB prodigy

MYLIU - Indochine Gėlė Tiesiog dievinu ju muzika… pats graziausias pasaulyje vyrukas grupes vokalistas Nicolas… nors sita grupe Lietuvome zino labai labai mazai zmoniu… Liūdnas bet as ja vistiek labai myliu… ir man px… kad kazkam ju dainos slykscos… bjaurios… ir dar prancuzu kalba!!! Ignoruoju

ammmmmm nu siaip pradejau savo gyvenima kurti nuo HIM’u, ju nenustosiu klausyti, nes kiekviena kart klausydama tu paciu dainu, isgirstu kazka naujo… o dabar atradau tikrai savo sirdziai artima grupe Sopor Aeternus, kuri vienija mane ir panasias sielas… galbut kadanors teks uzmirsti juodus rubus ir visa kita kas mane sieja su sia grupe, taciau sirdy visada priklausysiu Sopor Aeternus muzikai… Angelas Angelas Angelas