rytas
kaip dabar
gudūs buvo laikai
tais laikas nieks nesakydavo labas
800DOvinai ra:
Kestas ra:
Jei paklausčiau jūsų, kiek karalių stovėjo prie Jėzaus prakartėlės, ką jūs atsakytumėte?juk 12
o kur labas ar alio?
Kestas ra:
Jei paklausčiau jūsų, kiek karalių stovėjo prie Jėzaus prakartėlės, ką jūs atsakytumėte?
juk 12
Jei paklausčiau jūsų, kiek karalių stovėjo prie Jėzaus prakartėlės, ką jūs atsakytumėte?
geriausiai yra sakyt "laba diena"
nes jei sakai alio, paskiau vistėik reik sakyt laba diena
tai nesakant alio, sutaupai laiko
--------------------------arba
Į skambučius aš visada atsiliepiu žodžiais - "Mano telefonas tuoj išsikraus" todėl, kad žmonės nešvaistytų mano laiko…
[/quote]
[/quote]
[/quote]
7:00 Labas, tu bedarbis? Ką pasakysi?
12:00 Labas rytas
geriausiai yra sakyt "laba diena"
nes jei sakai alio, paskiau vistėik reik sakyt laba diena
tai nesakant alio, sutaupai laiko
--------------------------arba
Į skambučius aš visada atsiliepiu žodžiais - "Mano telefonas tuoj išsikraus" todėl, kad žmonės nešvaistytų mano laiko…
[/quote]
[/quote]
800DOvinai ra:
Kestas ra:
6 00 6
Kestas ra:
6 00 6
800DOvinai ra:
Kestas ra:
"Labas, mieloji! Susidedu daiktus ir atsikraustau pas tave. Pagaliau ta kvailė suprato, kad esu jai neištikimas. Įsivaizduoji, ji pati nusprendė mane palikti. Aš toks laimingas, kad pavyko ja atsikratyti. Netrukus pasimatysime, myliu".kokia netikėta pabaiga
gal dėl to, kad nesakė alio?
Kestas ra:
"Labas, mieloji! Susidedu daiktus ir atsikraustau pas tave. Pagaliau ta kvailė suprato, kad esu jai neištikimas. Įsivaizduoji, ji pati nusprendė mane palikti. Aš toks laimingas, kad pavyko ja atsikratyti. Netrukus pasimatysime, myliu".
kokia netikėta pabaiga
Kestas ra:
"Labas, mieloji! Susidedu daiktus ir atsikraustau pas tave. Pagaliau ta kvailė suprato, kad esu jai neištikimas. Įsivaizduoji, ji pati nusprendė mane palikti. Aš toks laimingas, kad pavyko ja atsikratyti. Netrukus pasimatysime, myliu".
oho
labai liuks
6 00 6
800DOvinai ra:
Kestas ra:
6000
ohooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Kestas ra:
5 999
ohoo